Budget széfnyitás, ha bajban vagy!

 

A széfek a legfontosabb értékek őrzői. Az olcsótól az egészen drágáig minden megtalálható a piacon, vannak, amik már egészen extrém behatásoknak is tudnak ellen tudnak. De mi van akkor, ha a még előled is elzárja a benne tároltakat, és nem nyílik többszöri próbálkozás után sem? Semmi pánik, mi erre is tudjuk a gyors és hatékony megoldást!

 

Budget széfnyitás okosan

 

Ez itt nem Hollywood! Bizonyára neked is rémlenek azok a hollywoodi filmjelenetek, amiben a tolvajok felrobbantják a bank széfjét, hogy hozzá jussanak a pénzhez. Nagyon látványos filmrészletek ezek, de sajnos a való életben nem éppen állják meg a helyüket. Amikor otthon, vagy az irodában sokadszorra sem nyílik a széf ajtaja, akkor minden bizonnyal te sem állsz neki egy bomba gyártásának – maximum az agyad robban fel a dühtől. Már azért sem, mert benne a papír dolgok elégnek, akár egy flexeléstől is.

Mit tehetsz ez esetben? Leírjuk egy beragadt Budget széf kinyitásának szakaszait a leggyakoribb embertípusoknál: a destruktív, idegeskedő típus és a gondolkodó, megoldást kereső típus esetében.

 

Pánik-szakasz

 

Mint minden váratlan eseménynél, az első reakció természetesen a pánik. „Segítség, most mi lesz?”

 

Beletörődés-szakasz

 

Ez az a pont, ahol a pánikba esett típus nem akar hinni a szemének, és kétségbeesetten nézi a zárat. Mintha attól kinyílna. A gondolkodó típusú karakter valószínűleg ezen a szakaszon hamar túlesik, és a megoldáskeresés periódusába lép.

 

Megoldáskeresés szakasza

 

Mondanunk se kell, hogy a destruktív, idegeskedő karakter minden bizonnyal feszegetni, erőltetni kezdi a zárat, egészen addig, amíg vagy el nem törik benne valami, vagy végleg megadja magát a kezelőpanel. Természetesen az okos megoldás nem ez, ha Budget széfnyitás a feladat. A gondolkodó, megoldást kereső személyiségtípus minket tárcsáz, mert tudja, hogy mi roncsolásmentesen kinyitjuk a széfet, és elhárítjuk a problémát, ami a zárkózottságát okozta.

 

Az eredmény szakasza

 

Aki okos volt, és minket választott, az minden bizonnyal pár órán belül ismét a kezében tudhatja értékeit, és ha a zárszerkezet nem sérült véglegesen, akkor újra birtokba is veheti a széfjét. A destruktív idegeskedő emberünk azonban ennél a szakasznál is csak tovább stresszelhet, ugyanis újra visszaesik a megoldáskeresés szakaszába, ahol ő is rájön, hogy bizony korábban is minket kellett volna hívnia és újra járja az azt követő periódusokat.

Ha lemerült az elem, akkor már csak kulccsal nyitható…

De ha a kulcs sincs meg, mi akkor is ki tudjuk nyitni. Ha lapos kulcs volt, akkor sérülés nélkül, és utána lehet hozzá kulcsot készíttetni, ha kör alakú, akkor 50%- ban tudjuk a zár sérülése nélkül nyitni, de sajnos zárat cserélni nem tudunk, mert a széf olcsósága miatt nem lehet kapni hozzá.

 

Előre gondolkodás szakasza:

 

A fenti 4 pontban remélhetően már mindkét embertípus megtanulta, hogy ilyen malőr bármikor előfordulhat, és jobb, ha előre felkészül rá. Az okos ember elmenti a számunkat, és legközelebb, ha hasonló történik, az összes szakaszt átugorhatja, hiszen egyből minket hív, hogy oldjuk meg a problémát.

Óvd meg magad a stressztől és az aggodalmaktól és legyél te is gondolkodó megoldást kereső karakter, aki tudja, hogy mi költséghatékonyan és okosan megoldjuk a széfnyitást!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Szabó Dénes

Szabó Dénes

Zárszakértő, autózár nyitó specialista

Eddig több mint 4000 autót nyitottam sérülésmentesen, és több 100 zárnyitás áll már mögöttem.
Szakértelmemmel Neked próbálok segíteni, ha bajba kerülsz!
Szabó Dénes

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései:

Call Now Button