Ne csak a zárnyitás árakat nézd, hanem azt is, hogy ezért a pénzért mit kapsz!

 

Az ajtó előtt állva bizonyára azon gondolkozol, hogy fogsz bejutni, ki siet a segítségedre és mennyi egy zárnyitás ára.

Ha nem tudsz bejutni a bejárati ajtón, akkor előbb a düh jön, aztán a frusztráció, majd az aggodalom. Ezt a szorult helyzetet az ellenségének sem kívánja az ember!

Ha a fenti kérdések közül bármelyik is felmerült benned, akkor a legjobb helyen jársz: segítünk neked bejutni az otthonodba, és az árainkat megtalálod ebben a cikkben, vagyis nem érhetnek meglepetések.

 

Az összeg függ attól, pontosan milyen zárszerkezetről van szó és az is befolyásolja, nyitva vagy zárva van a szóban forgó ajtó, de ha tovább olvasol, akkor nagyjából képet kaphatsz a zárnyitás árakról.

 

A régi fajta, 1 tollas vagy 2 tollas zárnyitás ára

 

Azokat a kulcsokat nevezzük tollasnak, melyeknél a szár végén egy vagy két irányba úgynevezett bástyák helyezkednek el. Ne gondolj semmi extrára: ez a klasszikus kulcs-forma, ha azt mondanák, az Activity-ben valószínűleg ilyen kulcsot szoktál rajzolni. Tulajdonképpen ezeket a bástyákat hívják tollaknak. Ezek a kulcsok jellemzően hosszabbak, mint a cilinderes zárba illő kulcsok. Nem számítanak túl biztonságosnak, jellemzően régi garázskapukat, kertajtókat, pincelejáratokat, esetleg szobaajtókat nyitnak ezek a kulcsok.

1- 2 db 1 tollas vagy 2 tollas zárnyitás árak általában 15.000 forint + Áfa = 19.050 Ft áron vannak nálunk.

 

Tollas kulcsok

A cilinder zárbetétek nyitásának ára

 

A cilinderes zárak ma már a legelterjedtebb szerkezetek Magyarországon. Ezekbe illeszkednek az apró, a köznyelvben úgynevezett „elzett” kulcsok. Sokkal biztonságosabbak, mint a tollas zárak, így a legtöbben erre a szerkezetre váltottak hazánkban azok is, akik korábban tollas zárakat használtak. Ám egy idő után ezek a zárbetétek is meghibásodhatnak. Másik fontos szempont az alapzárakon túl a biztonsági szint, ami ellen véd. Ilyen a fúrás, törés, maghúzás, vagy a finomnyitás elleni védelem…

Ha az ajtó nyitva van, a cilinderes zárbetét cseréjének az ára 15.000 Ft+ Áfa = 19.050 Ft.

Ha az ajtóban a zárbetét zárt állapotban romlott el, akkor a zárnyitás + zárcsere ára 15. 000 Ft+ Áfa, vagyis 19.050 Ft. (max. 2 db zárbetét).

Ehhez még az anyagköltség jön hozzá, ha azt szeretnéd, hogy mi adjunk hozzá újat. Ennek ára a zárbetét hosszától, és a biztonsági szintjétől függ 3. 000 Ft- 30. 000 Ft- ig.

 

Cilinder zárbetét

 

A zárszerkezet cseréjének ára

 

Ha nagy a gond, akkor nem elég a zárbetét cserélése vagy a szerelés. Ebben az esetben az egész zárszerkezet cseréjére szükség lehet. Ha egy kicsit is úgy látjuk, hogy a javítással nem érnénk el a kívánt célt, mindenképpen a teljes szerkezet kicserélését javasoljuk, bár ez ritka. Ilyen, ha a kilincsnyelv, vagy a zárnyelv nem megy vissza…

Ennek a költsége 15.000 forint + Áfa = 19.050 Ft.

 

A Mottura, Securemme zár nyitása, ha az ajtó zárva van

 

Az Olaszországból származó, nemzetközi téren is elismert biztonsági zárak, valamint a szintén olasz, ám régebbi típusú Securemme zárszerkezetek nyitását, cseréjét is vállaljuk.

Ennek ára 40.000 forint + Áfa = 50. 800 Ft.

 

Mindenhol ezek az árak érvényesek?

 

Ha egy zárbetétet, és a zárszerkezetet is cserélni kell, az nem azt jelenti, hogy 30. 000 Ft+ Áfát fizetsz, ilyenkor csak az egyik díját számoljuk fel, de mindig előtte egyeztetünk!

A fentebb említett árak Budapest területén érvényesek. A fővárosban a kiszállás ingyenes, így erre nem kell plusz költségeket számolnod, ha bajba kerültél.

Ha vidéken van szükséged segítségre, akkor is hívhatsz minket: már a telefonban megmondjuk, hogy várhatóan mennyibe fog kerülni, így nem érhetnek meglepetések!

 

Itt érsz el minket: 06 20 575- 15-95

Szabó Dénes

Szabó Dénes

Zárszakértő, autózár nyitó specialista

Eddig több mint 4000 autót nyitottam sérülésmentesen, és több 100 zárnyitás áll már mögöttem.
Szakértelmemmel Neked próbálok segíteni, ha bajba kerülsz!
Szabó Dénes

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései:

Call Now Button