Elképesztően hatásos zárnyitás Budapesten

 

Észrevetted már, hogy a zárak mindig a legrosszabbkor romlanak el?

 

Nem mintha lenne erre jó időpont, de halmozott a valószínűsége, ha esik az eső, ha kánikula van, ha késésben vagy, illetve, ha rettenetesen ki kellene menned a mosdóba… Az egyetlen jó hír ilyenkor, hogy a zárnyitás Budapesten viszonylag gyorsan megy, és nem is horror összeg.

 

Murphy törvénye megvan, ugye? „Ami elromolhat, el is romlik”. Csak azt nem tette hozzá, hogy „…a legrosszabbkor”. És mivel az időzítés katasztrofális, neked meg SOS dolgod lenne a zár túloldalán, naná, hogy a leggyorsabb megoldást keresed.

Kérd meg a szomszédot, hogy vigyázzon a házra, amíg elmész? Vagy éppen engedjen be pisilni, mert sürgős lenne? Telefonálj be a munkahelyedre, hogy ma mégsem mész dolgozni? Hívj vel valakit, aki ismer valakit, aki látott már zárnyitást Budapesten és okosba’ megoldja neked? Nos, ez is egyfajta megoldás, de nem biztos, hogy segít. Mert a zár még mindig zárva van.

 

Ha hiszed, ha nem, a leggyakoribb ötlet ilyenkor, hogy az ember elkezd mindenfélével matatni a zárban, hátha sikerül kinyitni. A mestertolvajoknak is olyan egyszerűen megy a filmekben…

A jelenség még elterjedtebb, mióta minden zsebben ott lapul az okostelefon, amivel bármikor letölthetünk egy youtube tutorialt „hogyan nyissunk zárat” témakörben. De a záraknak pont az a célja, hogy ellenálljanak az ilyen sufnituning megoldásoknak és védjék az értékeidet. Kinyitni valószínűleg nem fogod tudni – viszont jó eséllyel megkarcolod az ajtót, tönkreteszed a zárszerkezetet és a zajongással magadra haragítod a szomszédokat.

 

Hívj inkább szakembert!

 

Hogyan működik a zárnyitás Budapesten?

 

Ugyanúgy, mint bárhol máshol. Na jó, a viccet félretéve: a te részedről viszonylag egyszerű a dolog, annyi csak a teendőd, hogy felhívsz minket, mondasz néhány infot a probléma mibenlétéről (milyen ajtó, milyen zár, hol vagy helyileg), mi pedig egy órán belül a helyszínen vagyunk és már nyitjuk is a zárat. A zárnyitás Budapesten belül pénztárcabarát áron van, hiszen a kiszállási díjat mi álljuk.

Amíg ránk vársz, ne nyúlj a zárhoz: telefonálj inkább, hogy késni fogsz, intézd el a folyó ügyeidet egy közeli kávézóban, ha sürgős a dolog, majd várj türelemmel. Meg fogsz lepődni, mliyen gyorsan ki tudunk nyitni egy ajtót, ráadásul roncsolásmentesen, garantálva, hogy a zár és az ajtó burkolata is sértetlen marad! Se karcolás, se rombolás, se hangos zajok, amik kiboríthatnák a szomszédokat…

 

Ha zárnyítás kell Budapesten, ne is keress tovább: hívj minket, gyorsan, hatékonyan és pénztárcabarát áron oldjuk meg a problémát!

 

Szabó Dénes

Szabó Dénes

Zárszakértő, autózár nyitó specialista

Eddig több mint 4000 autót nyitottam sérülésmentesen, és több 100 zárnyitás áll már mögöttem.
Szakértelmemmel Neked próbálok segíteni, ha bajba kerülsz!
Szabó Dénes
Call Now Button