3 egyszerű megoldás az autónyitáshoz Vácon

Ritkán előfordul, hogy az ember bezárja az autókulcsát. Sajnos ezek már nem keleti típusú autók, amiket egy dróttal ki lehetett nyitni… Az autónyitáshoz profi szakember kell, de talán segíthetsz magadon…

Ne aggódj minden autó kinyitható!

Ha működőképes a zárszerkezeted, akkor sérülés nélkül nyitjuk ki!

A jelenleg futó autókban már elektromos a zárszerkezet, így az autó akkor sem nyílhat, ha lemerült az akkumulátor, ilyenkor összetettebb a feladat, hiszen áramot kell adni, hogy újra működőképes legyen, ehhez pedig nagyfokú típus ismeret kell!

Hívd a 06 20 575-15-95 számot!

Ha nem megy bele a kulcs, vagy furcsán fordul az autókulcs, akkor a zárat feltörhették, vagy eltörhetett a zár. Ilyenkor a legnehezebb az autózár nyitásban gyakorlott szakembernek a dolga Vácon, de 90%-ban így is bejuthatsz a kocsidba roncsolás mentesen.

Ha szerencséd van, akár a helyszínen megjavítjuk a zárad!

Na lássuk a tippeket, bár ezeket magad is tudod, ha kicsit utána gondolsz, hogy mit csinálnál, ha az autóban ülsz:

  • A belső kilincs meghúzása
  • Az ajtógomb felhúzása
  • Az ajtónyitó kapcsoló megnyomása

Na jól, van, de hogyan csináld?

 

Csak egy módon teheted meg, ha az ajtót kicsit elfeszíted! Utána már csak az a kérdés, hogy milyen eszközök állnak rendelkezésedre, és mennyire vagy kreatív… Persze nem minden típus nyitható így!

Ha nem akarod megsérteni a fényezést, vagy aggódsz, hogy a kifeszített ajtó úgy marad, vagy betörik az oldalablak, akkor ne próbálkozz!

Szervízautónk a legkorszerűbb zárnyitó szerszámokkal, és számítógépekkel felszerelt. Szakemberünk képzett, és erkölcsileg feddhetetlen előéletű.

Az autónyitásokat Vácon a leggyakrabban a záron keresztül végezzük, mintha a saját kulcsával nyítnád az autót.

Hívj minket!

06 20 575 15 95

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)
Call Now ButtonHívj fel!