Elromlott az Asist Electronic széfed?

Nem tudod, kihez fordulhatsz?

 

Profi „kasszafúrók” és széfnyitók nem csak a filmekben vannak, hanem a valóságban is – bár a folyamat némiképp bonyolultabb, de sokkal kevésbé károsítja az értékeidet. Ha segítség kell, mert elromlott a széfed, olvass tovább!

Vajon mi a rosszabb? Amikor rutinból nyitnád ki a széf ajtaját, de nem engedelmeskedik? Vagy amikor bezárnád, de minden próbálkozásod ellenére nyitva marad?

Egy széf elképesztően praktikus szerkezet. Segítségével biztonságba helyezheted az otthon tartott értékeidet, és ha betolakodó hatol be a házadba, akkor sem tudja felmarkolni a szajrét. Akkor van baj, ha a széf meghibásodik, lemerül benne az elem vagy elhagytad a kulcsát, ugyanis így nem csak a tolvaj, hanem te sem tudsz hozzáférni az elrejtett pénzedhez vagy más értékes tárgyaidhoz. Ha Asist széfed van, a legjobb megoldás az Asist szerviz!

 

„Mit tegyek, ha nem nyílik az Asist széf?“

 

A filmekben nem egyszer látja az ember, ahogy a tolvajok különböző eszközökkel a másodpercek töredéke alatt kinyitnak egy széfet. Nem kell hozzá más, csak némi kreativitás…

Talán nem okozunk túl nagy meglepetést, ha eláruljuk: az élet nem film. Bármennyire is jó ötletnek tűnik egy lángvágó használata vagy a zár feltörése, gyorsan hessegesd el ezt a gondolatot, hiszen pont azért vásároltál bútorszéfet, hogy biztonságban tudhasd a vagyontárgyaidat. Mellesleg az sem tűnik jó ötletnek, hogy lángvágóval hadonászol a nappali kellős közepén…

Az ilyen helyzetekben tud segíteni az Asist szerviz.

Hidd el, a legtöbb esetben nem olyan nagy a gond, mint azt először gondoltad. Lehet, hogy a kódra emlékszel rosszul, de az is előfordulhat, hogy csak lemerült benne az elem, vagy csak érintkezési gond van…

Ha ki kell nyitni vagy fel kell törni a széfet, jobban jársz, ha szakemberre bízod, így a legrosszabb esetben is egy gyors zárcsere után újra tudod majd használni. Azonban nagyrészt a zárat sérülés nélkül ki tudjuk nyitni!

Ugyanez a helyzet akkor is, ha valamilyen más meghibásodást észlelsz: hívd a szervizt, ne ess neki egyedül!

Hiszen pont az a széf lényege, hogy ne tudja akárki kinyitni…

 

Figyelem!

A széfbe való bejutás jogosultságot ellenőrizzük, ill. ezt szenmélyi igazolvány bemutatása után írásban rögzítjük!

Az illetéktelenek ellen feljelentést teszünk!

 

Elemcsere a széfben?

 

Igen, ezekben a széfekben is van elem. Igen, ez az elem időnként lemerülhet. Szerencsére ezt a széf előre jelzi: ha nyitás után 10 csipogást vagy egy hosszú sípolást hallasz, azt jelenti, hogy merülőben vannak az energiaforrások. Ha ezt figyelmen kívül hagyod, hamar bajba kerülhetsz.

Ha lemerült az elem, megoldás lehet a kód helyett a kulcs használata, azonban, ha valami miatt ez sem segít, érdemes azonnal megbízható szakembert tárcsázni és segítséget kérni. Ne aggódj az értékeid biztonsága miatt, bármikor megváltoztathatod az egyedi kódot, senki nem fogja tudni rajtad kívül a helyes zárkombinációt.

Ha a kulcs sincs kéznél és az elem is lemerült, nincs más választásod, mint Asist szerviz segítségét kérni.

Hívj minket, jövünk!

 

Tel: +36 20 / 575-1595

Hívj most! 06 20 575 15 95

Hívj fel!