Budget széfnyitás, ha bajban vagy!

 

A széfek a legfontosabb értékek őrzői. Az olcsótól az egészen drágáig minden megtalálható a piacon, vannak, amik már egészen extrém behatásoknak is tudnak ellen tudnak. De mi van akkor, ha a még előled is elzárja a benne tároltakat, és nem nyílik többszöri próbálkozás után sem? Semmi pánik, mi erre is tudjuk a gyors és hatékony megoldást!

 

Budget széfnyitás okosan

 

Ez itt nem Hollywood! Bizonyára neked is rémlenek azok a hollywoodi filmjelenetek, amiben a tolvajok felrobbantják a bank széfjét, hogy hozzá jussanak a pénzhez. Nagyon látványos filmrészletek ezek, de sajnos a való életben nem éppen állják meg a helyüket. Amikor otthon, vagy az irodában sokadszorra sem nyílik a széf ajtaja, akkor minden bizonnyal te sem állsz neki egy bomba gyártásának – maximum az agyad robban fel a dühtől. Már azért sem, mert benne a papír dolgok elégnek, akár egy flexeléstől is.

Mit tehetsz ez esetben? Leírjuk egy beragadt Budget széf kinyitásának szakaszait a leggyakoribb embertípusoknál: a destruktív, idegeskedő típus és a gondolkodó, megoldást kereső típus esetében.

 

Pánik-szakasz

 

Mint minden váratlan eseménynél, az első reakció természetesen a pánik. „Segítség, most mi lesz?”

 

Beletörődés-szakasz

 

Ez az a pont, ahol a pánikba esett típus nem akar hinni a szemének, és kétségbeesetten nézi a zárat. Mintha attól kinyílna. A gondolkodó típusú karakter valószínűleg ezen a szakaszon hamar túlesik, és a megoldáskeresés periódusába lép.

 

Megoldáskeresés szakasza

 

Mondanunk se kell, hogy a destruktív, idegeskedő karakter minden bizonnyal feszegetni, erőltetni kezdi a zárat, egészen addig, amíg vagy el nem törik benne valami, vagy végleg megadja magát a kezelőpanel. Természetesen az okos megoldás nem ez, ha Budget széfnyitás a feladat. A gondolkodó, megoldást kereső személyiségtípus minket tárcsáz, mert tudja, hogy mi roncsolásmentesen kinyitjuk a széfet, és elhárítjuk a problémát, ami a zárkózottságát okozta.

 

Az eredmény szakasza

 

Aki okos volt, és minket választott, az minden bizonnyal pár órán belül ismét a kezében tudhatja értékeit, és ha a zárszerkezet nem sérült véglegesen, akkor újra birtokba is veheti a széfjét. A destruktív idegeskedő emberünk azonban ennél a szakasznál is csak tovább stresszelhet, ugyanis újra visszaesik a megoldáskeresés szakaszába, ahol ő is rájön, hogy bizony korábban is minket kellett volna hívnia és újra járja az azt követő periódusokat.

Ha lemerült az elem, akkor már csak kulccsal nyitható…

De ha a kulcs sincs meg, mi akkor is ki tudjuk nyitni. Ha lapos kulcs volt, akkor sérülés nélkül, és utána lehet hozzá kulcsot készíttetni, ha kör alakú, akkor 50%- ban tudjuk a zár sérülése nélkül nyitni, de sajnos zárat cserélni nem tudunk, mert a széf olcsósága miatt nem lehet kapni hozzá.

 

Előre gondolkodás szakasza:

 

A fenti 4 pontban remélhetően már mindkét embertípus megtanulta, hogy ilyen malőr bármikor előfordulhat, és jobb, ha előre felkészül rá. Az okos ember elmenti a számunkat, és legközelebb, ha hasonló történik, az összes szakaszt átugorhatja, hiszen egyből minket hív, hogy oldjuk meg a problémát.

Óvd meg magad a stressztől és az aggodalmaktól és legyél te is gondolkodó megoldást kereső karakter, aki tudja, hogy mi költséghatékonyan és okosan megoldjuk a széfnyitást!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Hívj most! 06 20 575 15 95

Hívj fel!