Sigma széfnyitás, úgy hogy értékeid ne sérüljenek

 

A kéthetes nyaralásról hazaérve azt látod, hogy teljesen lemerült az elektromos széfedben az elem, és nem sikerül sehogy sem kinyitni? Vagy csak a kulcsot tűntette el már megint a cica? Ráadásul még a jedierőd is cserbenhagyott, és bármennyire is szuggerálod azt a fránya széfet, nem akar kinyílni? Még ne ess pánikba! Csak hívj fel minket, és mi azonnal a segítségedre sietünk!

Miben más a Sigma széf?

 

A Sigma széfeket le lehet fúrni, így a tolvaj nem tudja olyan egyszerűen magával vinni. Mint a legtöbb széfnek, ennek is kétféle változata létezik: kulcsos zárszerkezetű, vagy elektromos, számkóddal rendelkező zárszerkezetű. Így természetesen ennek a két típusnak két különféle javítási vagy zárcserélési módja van. És ami a jó hírünk, hogy mi mindkét fajta zár kinyitásában, illetve cserélésében tudunk neked segíteni!

Ami az egyedisége más széfekkel ellentétben, hogy kapható ujjlenyomat leolvasó változatban is…

 

Tényleg kell szakember a Sigma széfnyitáshoz?

 

Az elektromos széfekben általában van egy beépített figyelmeztető, hogy elkerüld az ehhez hasonló problémákat: az elem lemerülése előtt a széf van olyan kedves, és típustól függően csipogással vagy fényjelzéssel jelez, hogy már kevés benne az energia, és elemet kéne cserélnünk benne. Ám ha véletlenül mégis elfelejted kicserélni, akkor még mindig marad egy esélyed. Az elektromos széfekhez szoktak adni egy mesterkulcsot, amit pont az ilyen helyzetekre találtak ki.

A számbillentyűk mellett szokott lenni egy műanyag fedéllel eltakarva egy kulcslyuk, ebbe kell belehelyezned a mesterkulcsot, és így ki tudod nyitni akkor is, ha az elem már végleg lemerült. Ezután csak szimplán elemet kell cserélned benne, és utána használhatod is tovább, mert a széf nem fogja elfelejteni a beletáplált kódot lemerülés esetén sem, így nem szükséges, hogy szakértőt hívj a kinyitásához.

Ám ha elhagytad ezt a mesterkulcsot, akkor pontosan az a helyzet áll elő, mint egy sima kulcszáras széf esetén: sajnos ki kell hívnod a szakértőt. (Kivéve, ha le szeretnéd vezetni a felgyülemlett feszültségedet mondjuk egy kalapács segítségével és megpróbálod összetörni a széfedet. Ezt nem ajánljuk, mert manapság már egészen vastagra gyártják a széfek falait, és általában acélból készülnek, így egy apró kalapáccsal nem biztos, hogy sikerrel fogsz járni.

Ha pedig a flexet veszed elő, akkor a széf papír alapú tartalma a lángok martaléka lesz…

Másrészt egyáltalán nem szükséges tönkre tenni a széfedet – mi is igyekszünk a lehető legkisebb kárt tenni benne zárcsere esetén, mert nem szeretnénk, hogy egy újat kelljen venned.)

 

Mennyibe kerül egy Sigma széf kinyitása?

 

Természetesen ez is változó, a zár szerkezetétől függően, illetve, hogy mennyire gyorsan van szükséged a széf kinyitására, és a zár cseréjére. De nem kell aggódnod akkor sem, ha azonnali segítségre van szükséged, hiszen mi expressz a helyszínre megyünk, és a lehető leggyorsabb és legfájdalommentesebb módon oldjuk meg a széfed nyitását.

Szóval, ha gondod akad a Sigma széfed zárjával, lemerült, vagy csupán a kulcsa tűnt el valamilyen rejtélyes oknál fogva, akkor keress fel minket bátran! Hívd a számunkat, vagy írj nekünk, és mi kalapács nélkül, roncsolásmentesen megoldjuk a széfed zárcseréjét!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Hívj most! 06 20 575 15 95

Hívj fel!