Sztori: Kizártam magam a házból!

 

Olykor a leglehetetlenebb helyzetekben esik meg velünk, hogy beletört a kulcs a zárba, vagy elromlott a zár, és fogalmunk sincs, hogy oldhatnánk meg a problémát. Egyszerre annyi minden összejöhet az életben, és ez lehet az utolsó csepp a pohárban. Ismerd meg Kitti történetét, hogy lásd, mindig van megoldás! 

 

Háromgyerekes családanya az idegösszeomlás szélén

 

„Bizony gyakran megesett már velem, hogy egy apró mozdulat, néhány másodperc figyelmetlenség miatt kilátástalannak éreztem a helyzetem. A férjem nagyon jó ember, de rengeteget dolgozik, és így szinte egész napra magam maradok a három kis ördögfiókával. Nálunk kő kövön nem marad!

Amikor családi vendégség van nálunk, kiváltképp nem egyszerű. Így volt ez most is. Épp csak egy kis zsályáért ugrottam ki a kertbe a töltött pulykához, de a ház ajtaja nem nyílt. Kizártam magam a házból! – gondoltam kétségbeesetten, de aztán kiderült, nem én vagyok a ludas. A fiúk Mekk Mestereset játszottak és addig piszkálták a zárat, míg magukra nem zárták az ajtót. Fáradt voltam, már nagyon elegem volt, csüggedten az ajtófélfának döntöttem a fejem és elkezdtem sírni.”

A szomszéd tippje mindig zöldebb

 

Te is érezted már hasonlóan reménytelen helyzetben magad, mint Kitti? Néha az ember feje felett összecsapnak a hullámok és szüksége van egy segítő kézre, vagy egy tuti tippre, ami kihúzza a slamasztikából. A túlterhelt családanyán is volt, akinek megesett a szíve. Szomszédja, András nem is olyan régen volt hasonló helyzetben, és nagyon jó tapasztalatokat szerzett. Szerencsére épp hamarabb jött haza a munkából, és azonnal segíteni próbált: a telefonjában el volt mentve villámzárnyitás száma. Felhívott minket, és mivel a helyszín Albertfalva volt, így a fővároshoz tartozó címre ígéretünkhöz híven ki is tudtunk érkezni egy órán belül. 

 

Szabó Dénes: őrangyal a köbön

 

„András intézte a telefont, és igyekezett válaszolni a szakember kérdéseire, mert én nem voltam olyan állapotban, hogy összeszedjem magam és higgadtan tudjak reagálni. Amikor azonban a szakember megérkezett, szinte egy csapásra megnyugodtam. Olyan kedves volt, és megnyerően magabiztos, hogy már azelőtt tudtam, hogy minden rendben lesz, hogy nekiállt volna a feladatnak. Árajánlatot adott, megkérdezte, hogy rendben lesz-e ez az ár, és amikor igent mondtam, pillanatok alatt kinyitotta az ajtót.  Szabó Dénes a zárak őrangyala! Lehet rá számítani, nagy szakértelemmel végzi a munkáját és számára legalább annyira fontos a precíz és profi munka, mint az ügyfelek megnyugtatása. Ráadásul olyan árakkal dolgozik, amelyek megfizethetőek!”

 

Kizártam magam a házból! Villám zárnyitás szinte már az egész országban

 

Kitti története félig-meddig kitalált történet, de korántsem légből kapott: napi szinten segítünk hasonló helyzetekben. Profi és lelkiismeretes szakembereink modern felszerelésünk segítségével hozzá hasonlóan roncsolásmentesen kinyitják neked is az ajtót. Nem kell, hogy kitörjön rajtad a pánik, amikor szembesülsz azzal, hogy kizártad magad a házból! Amellett, hogy sürgős esetekben bármikor számíthatsz ránk, a megelőzésben, zárszervizben ajtók, széfek és autók terén is otthonosan mozgunk. Ha meg szeretnéd előzni a problémákat, mentsd el a számunk és hívj minket bizalommal!

Budapesten kiérünk a helyszínre szűk 1 óra alatt, villámgyorsan felmérjük a terepet, és a gondot is megoldjuk közel 10 perc alatt. Bár nem tudunk mindenhol ott lenni ilyen bombabiztosan gyorsan, de szinte az ország bármely pontján számíthatsz már ránk. Ha gondod akadt egy zárral, gondolj a villámzárnyitással!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

 

Hívj most! 06 20 575 15 95

Hívj fel!