Az 5 ponton záródó ajtó kinyitása egyszerűen

 

Ha valaki szeretné biztonságban tudni az értékeit, a lakását és a szeretteit, akkor ehhez mindenképpen szükség van egy 5 ponton záródó ajtóra, amely minden illetéktelent a házon kívül tart. Probléma akkor van, ha valami miatt a zár elromlik vagy a kulcs eltűnik, ugyanis ekkor te, mint a ház tulajdonosa is nehezen fogsz átjutni a küszöbön. Mutatjuk, mit tehetsz egy ilyen kellemetlen szituációban!

 

Nagyon sok oka lehet annak, ha egy zár 5 ponton záródó ajtó zárja felmondja a szolgálatot. Lehet a háttérben apró hiba vagy komolyabb probléma, a lényeg, hogy senki sem tehet róla, óhatatlanul megtörténik az ilyesmi. Egy meghibásodott zárszerkezet, egy elidősödött alkatrész vagy egy hibás zárbetét – ezek bármelyike okozhatja a meghibásodást. A lényeg, hogy amikor észlelted a bajt, cselekedj okosan és hívj egy szakembert!

 

Miért praktikus az 5 ponton záródó ajtó?

 

Ezek az ajtók biztonságosak, mivel jelentős kihívást jelentenek a tolvajok és besurranók számára. Ők pedig pont kerülik a kihívásokat, ezért a te otthonod hamar lekerül majd az elsődleges célpontok listájáról. Egy hagyományos zárral ellentétben az 5 ponton záródó ajtókat még az igazán profi bűnözőknek is sokkal nehezebb kinyitni. Mire pedig sikerülhetne neki, biztosan felfigyel a tevékenységére egy kíváncsi szomszéd vagy egy szemfüles járókelő.

De ezeknek a gyenge pontja maga a zárbetét, ha az kiáll az ajtóból, gyenge minőségű, vagy nem védi pajzs, akkor hiába a profi ajtó, pár perc alatt bent van a betörő…

Az érem másik oldala, amikor meghibásodik az ilyen ajtó – ilyenkor mindenki azt kívánja, bár ne figyelt volna ennyire a biztonságra. Nyugalom, hamar megoldható a probléma!

 

Lehetséges az 5 ponton záródó ajtó kinyitása?

 

Igen, de csak ha okosan cselekszel. A legjobb amit tehetsz egy ilyen szituációban, hogy a lehető leggyorsabban szakembert hívsz a helyszínre. Tárcsázz minket és azonnal indulunk hozzád.

Felmérjük a helyzetet, megállapítjuk a probléma forrását és orvosoljuk a bajt. Ne aggódj, nem hagyunk ott addig, amíg meg nem bizonyosodtunk arról, hogy újra teljes biztonsággal használhatod a bejárati ajtódat. A szerelés után is ugyanolyan biztonságot nyújt majd a nyílászáró, mint amikor először beszerelték – a jövőben semmi jelét nem érzed annak hogy egyszer elromlott az ajtód.

Az estek nagy részében csak a zárat kell megfúrni, az ajtónak nem lesz baja…

 

Egyedül sehogy nem tudom orvosolni a problémát?

 

A helyzet az, hogy nem. Ne feszegesd a kulcsot, ne piszkáld a zárat és ne próbálkozz semmilyen házi praktikával! Ennek a legfőbb oka az, hogy mivel nem értesz hozzá, nem tudhatod, hol van a probléma. Lehet, hogy te a zárat piszkálod, miközben a kulcs anyaga öregedett el, vagy csak túl sok szennyeződés került a betétbe.

A legtöbbször, amikor minket hívnak, az 5 ponton záródó ajtó kinyitásához szükség van zárbetét cserére, egyszerűen csak szerelni kell a meglévőt. Ez nem csak költségkímélőbb, de gyorsabb eljárás is. Ám ha bütyköléssel károkat okozol a saját ajtódban (hiszen ilyenkor elkerülhetetlen egy-egy karcolás vagy a zár sérülése), akkor szinte biztos, hogy drágább és hosszabb ideig tartó zárcserére lesz szükséged. Ne nyúlj a zárhoz nem megfelelő eszközökkel, szakértelem nélkül!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

 

Hívj most! 06 20 575 15 95

Hívj fel!