Azonnali megoldás, ha bezártad az autókulcsot!

 

Állsz a saját kocsid mellett, a slusszkulcs pedig ott van tőled egy karnyújtásnyira. Hogy mi a gond ezzel a szituációval? Csupán annyi, hogy közöttetek van egy bezárt kocsiajtó. Ha bezártad az autókulcsodat a saját autódba és messze a pótkulcs, akkor nincs mese, valahogy vissza kell szerezned a nyitóeszközt, különben többé nem sok hasznát veszed a járművednek.

 

Szeretnéd, hogy a művelet közben ne sérüljön az autód?

 

Akkor ehhez szükséged lesz egy szakemberre, aki néhány perc alatt kihúz téged a szorult helyzetedből. Ha most megjelentek a dollárhelyek a szemed előtt és máris látod az üres pénztárcádat, ne aggódj, a mi célunk nem az, hogy kicsaljuk a spórolt pénzedet!

 

Mit NE tegyél egy ilyen szituációban?

 

Bár a bezárt autókulcs problematikája egyszerűen megoldhatónak tűnik, hisz karnyújtásnyira van a vágyott kulcs, de a legfontosabb mégis, hogy semmiképpen ne próbáld meg egyedül kinyitni a kocsiajtót. Bár az interneten és az amerikai filmekben számtalan trükköt és praktikát lehet látni, de ne ess neki egy darab dróttal vagy egy hajcsattal! Ugyanennyire rossz ötlet a csavarhúzó használata, és az is, hogy egy kemény tárggyal betörd az autó szélvédőjét vagy az egyik ablakát.

Ugyanis egy szerencsétlen mozdulat után nem elég, hogy valószínűleg a mentőket is hívni kell majd, de igen tetemes költségekbe is verheted magad így, hiszen egy új ablak több százezer forintba is kerülhet. Ez lényegesen nagyobb összeg, mint amibe egy új kulcs és az ajtó kinyitása kerül. Mutatjuk, mi lesz a legjobb megoldás a számodra!

 

Bezárt autókulcs kinyitása egyszerűen

 

Az első és legfontosabb feladat, hogy mindenképpen hívj egy szakembert a helyszínre. A telefonban mondd el, pontosan mi történt és milyen típusú kocsiról van szó, ugyanis ezek az információk lényegesen meggyorsíthatják az eljárást. Mikor kiért a szakember, bizonyítsd a megfelelő iratokkal, hogy a kocsi a te tulajdonodban van, ezt követően sérülésmentesen kinyitjuk az autódat és visszakaphatod a kulcsodat. Nincs összekarcolt ajtó, betört szélvédő vagy elromlott zár – mindez csupán néhány percet vesz igénybe és folytathatod is az utadat.

Mennyibe kerül egy autózár nyitás?

 

A zárnyitás pontos ára attól függ, hogy milyen probléma áll a háttérben, ugyanis minden eset egyedi. Többek között függ attól, milyen gyártmányú autód van, működnek-e záraid, nincs- e lemerülve az akkumulátor.

Amit biztosan garantálni tudunk az, hogy ha Budapest területén belül történt a baj, akkor a kiszállásért nem számolunk fel plusz költséget, ráadásul azonnal elindulunk hozzád, amint beérkezik a hívásod. Emellett természetesen a zárnyitás előtt mindig tisztázzuk az árat a tulajdonossal, így biztosan nem érnek majd meglepetések.

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabó Dénes

Zárszakértő, autózár nyitó specialista

Eddig több mint 4000 autót nyitottam sérülésmentesen, és több 100 zárnyitás áll már mögöttem.
Szakértelmemmel Neked próbálok segíteni, ha bajba kerülsz!
Call Now Button