Seat autózár nyitása a leggyorsabban

 

Murphy törvénye, hogy ha élete állásinterjújára, fontos randevúra vagy nyaralásra indul az ember, valaminek el kell romlania. Sehol sem találod a kocsi kulcsát, pedig éppen már fél órája el kellett volna indulnotok a hetek óta lefoglalt wellness hétvégére, vagy Életed Nagy Találkozójára. Mi lesz most??? A Seat autózár nyitása nem ördöngösség, csak tudnod kell, hogy kezdj bele!

 

Igazán szorult helyzet, mikor az ember a saját autóját nem tudja kinyitni, pláne, ha nem is egyedül várakozik arra, hogy végre elindulhassatok. Már felforgattad az egész lakást, megnézted mindenhol, mikor rájössz, hogy valószínűleg szépen bepakoltad a csomagokkal együtt a slusszkulcsot is. Az ajtók zárva, a kulcs a csomagtartóban, pótkulcs pedig nincs. Mi lesz most a megoldás? Ha a kocsid márkája Seat, akkor jó hírünk van! A probléma orvosolható, sőt, viszonylag egyszerűen ki lehet nyitni a Seatot.

 

„Nem várok szerelőre, az internetről már tudom, hogy megy a Seat autózár nyitása!”

 

Ez egy igazán rossz ötlet. Számtalan cikk, blogbejegyzés és videó kering az interneten arról, hogy lehet dróttal, hullámcsattal, vagy éppen mágnessel kinyitni egy autó zárszerkezetét néhány perc alatt. Sőt, sok olyan praktika is kering a világhálón, ahol a szélvédő vagy az egyik ablak betörésére bíztatják az autó tulajdonosát a probléma megoldása érdekében.

Ezek közül egyik sem túl kifizetődő ötlet, hiszen a zárat piszkálva tönkreteheted azt, sőt, az autót is megkarcolhatod. A szélvédő cseréje és a szilánkok takarítása pedig többször annyira kerül, mint amennyiért egy szakember kinyitja a bezárt kocsiajtókat.

 

„SOS a helyzet: mit tegyek, ha gyorsan akarom kinyittatni az autómat?”

 

Érdemes minél előbb szakember hívni az autóhoz, hiszen ő az egyetlen, aki ki tud húzni a szorult helyzetedből. A telefonba mindenképpen mondd el neki, hogy egy Seat autózár nyitása lesz a feladat, és azt is érdemes elmondani, hogy mikor gyártották a kocsit. Ez azért fontos, mert nagy különbség lehet a 90-es évek végén és a 2010-es évek elején gyártott zárszerkezetek között, így jó, ha erről időben értesülünk.

Budapest területén egy órán belül ott vagyunk, addig telefonálj oda az állásinterjúra/randira/wellness szállodába, hogy előre nem látott okok miatt késni fogsz.

Ezek után neked már csak annyi lesz a dolgod, hogy bebizonyítsd, a gépjármű a te tulajdonodban van és percek alatt, karcolás nélkül nyílnak a zárak egy tapasztalt, megfelelő szerszámokkal rendelkező szakember keze alatt. A záron keresztül nyitjuk, ami azt jelenti, hogy úgy nyitjuk ki, mintha a saját kulcsával tetted volna…

 

 „Mi a teendőm, ha kinyíltak az ajtók?”

 

Az állásinterjú/randi után (de még az utazás előtt) az első utad egy kulcsmásoló szakemberhez vezessen, aki készít az autódhoz egy pótkulcsot, így legközelebb már nem okoz problémát, ha bezárod vagy elhagyod a slusszkulcsot. Mindenképpen őrizd a másolatot biztos helyen, ne a kesztyűtartóban! Ha máskor is hasonlóan szorult helyzetbe keveredsz, így percek alatt kinyithatod a bezárt ajtókat anélkül, hogy segítséget kellene hívnod.

Tel: +36 20 / 575-1595

 

Hívj most! 06 20 575 15 95

Hívj fel!