Egyszerű megoldás az autózár nyitáshoz a II. kerületben

Az autónyitás II. kerület bármelyik részén szükséges lehet. Ha nem nyílik az ajtó, nem forog el a kulcs a zárban vagy akad, esetleg elvesztettük vagy bezártuk, az soha nem jön jókor. A legnagyobb rohanás közepén, munkába menet, amikor amúgy is késésben vagyunk.

Fontos, hogy soha ne próbáld meg magadtól nekilátni! A zár kinyitása nem egyszerű feladat, a filmekben sokszor látott trükkök már régen nem működnek! A megfelelő szerszámok nélkül nagyobb kárt teszel a zárszerkezetben, mint amit el szerettél volna hárítani.

Hívd a 06 20 575-15-95 számot!

Bármikor előfordulhat, hogy a slusszkulcs távirányítója merült le. Szerencsésebb helyzetben lehet, hogy egy egyszerű elemcsere is orvosolhatja a problémát, ha éppen van a közelben nyitva lévő szaküzlet… Azonban ha nincs vagy éppen az esti órákban kerülsz ilyen helyzetbe, akkor sokszor nem tudsz másnapig várni.

Az autó lemerült akkumulátora is okozhatja a problémát, ami már a központi zárat sem képes működtetni – ekkor is speciális műszerek kellenek, saját megoldásból nem fog messzire jutni!

Ilyenkor hívj fel minket és mi telefonban felmérjük hozzávetőlegesen a helyzetet: az autónyitás II. kerület melyik részén szükséges, milyen típusról van szó és feltehetően mi okozza a bajt.

Nem mindegy, hogy bezártad vagy elvesztetted a kulcsot és nincs kéznél a pótkulcs sem, esetleg az akkumulátor merült le, megpróbálták feltörni a kocsit vagy a zár betét adta meg magát valamilyen módon.

Lehet, hogy csak rutin feladat, de komolyabb eszközök bevetése is szükséges lehet. Léteznek mindennek olyan speciális szerszámok, mint azok a feszítő eszközök, amelyekkel a legtöbb zár sérülés mentesen nyitható, akár percek alatt is.

Csapatunk hatalmas tapasztalattal rendelkezik ezen a téren: már csaknem 4000 autót nyitottunk ki sérülésmentesen. Dolgoztunk az ország teljes területén, a különböző helyzetekkel találtuk magunkat szemben.

Az autónyitás II. kerület bármelyik részén kiszállási díj nélkül elérhető, átlagosan 20.000 Ft + Áfa ártól, reteszes zár esetén 25.000 Ft + Áfa ártól.

Hívj minket!

06 20 575 15 95

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95