Szabó Dénesnek hívnak.

  1994- ben végeztem a Fáy András Közlekedésgépészeti Műszaki Szakközépiskolában gépjármű technikai szerelőként (autóvillamossági szerelő- 311-2), majd több magán szerviznél, ill. 2 évet a Porsche Pestnél is dolgoztam.  

 Fő tevékenységem az autóvillamosság, és központi zárak nyitása.

Szakmámból adódóan egyre többen fordultak hozzám, hogy bezárták az autójukba a kulcsot, vagy kulccsal sem nyitható a központi zár. Mint tudjuk a magyarországi autópark nagy része már központi záras, így amíg a ezt a problémát régen a lakatosok orvosolták, mára az autóvillamossági szerelők vették át a főszerepet.

 

Manapság az autózárak elektromechanikusak, vagyis elektromos, és mechanikus működtetők is vannak bennük.   Az autónyitáson kívül a becsapódott lakásajtók problémáját is roncsolás nélkül orvosolom!

Megismerkedtem a zárnyitás fortélyaival, melyet hobbiként űztem otthon, így bár erre is gyors megoldásokat ismerek, melyet tanúsít a  nemzetközi zárszerelő mestereknél elvégzett képesítésem is.

Eddig már több mint 4000 autónyitás van mögöttem!

Tudjuk jól, hogy milyen kellemetlen, ha tehetetlenül állunk az ajtó túloldalán.. éppen ezért küldetésünknek tekintjük, hogy ha megszorulsz a lehető leggyorsabban kisegítsünk a pácból! Éppen ezért törekszünk a korrekt tájékoztatásra (nálunk nincsenek rejtett költségek), tanácsokkal segítünk addig is, amíg kiérünk a helyszínre, így elkerülheted a felesleges pánikot.

Működési területünk elsősorban Budapest és Pest megye, de vannak partnereink vidéki nagyvárosokban is!

Magam is felejtettem már az autóban a sluszkulcsom, és annál kellemetlenebb nincs, mikor az ember nem tud bejutni saját tulajdonába, lakásába, autójába, ráadásul Murphy elmélete alapján akkor, amikor a legfontosabb lenne.

Új szolgáltatásunk 2016 – tól az autókulcs másolás, és a távirányító tanítás!

Mindig is érdekeltek az olyan szakmák, amelyek ritkák, kevés ember csinálja, és nagy kihívás van bennük. Ezt az autóvillamosságban, és ezen belül az autózárnyitásban találtam meg. Az elején csak baráti körben híreszteltem, hogy foglalkozom ajtónyitással, és láttam mennyire el vannak keseredve, hogy nem tudnak bejutni, így gondoltam arra, hogy a lakosság számára is nagy segítséget jelent. Már az ország nagy részét lefedi tevékenységünk. Így országos a partneri hálózatunk! Bízom benne, hogy megkeresel, ha bajban vagy, és segíthetek!

Baráti üdvözlettel:

Szabó Dénes

Autó villámzárnyitó specialista, gépjármű technikai szerelő

06-20-575-15-95

Email: ugyfelszolgalat@zarnyitas-ajtonyitas.hu

Szabó Dénes

Szabó Dénes

Zárszakértő, autózár nyitó specialista

Eddig több mint 4000 autót nyitottam sérülésmentesen, és több 100 zárnyitás áll már mögöttem.
Szakértelmemmel Neked próbálok segíteni, ha bajba kerülsz!
Szabó Dénes
Call Now Button