Szabó Dénesnek hívnak, zárszakértőként dolgozom.

  1994- ben végeztem a Fáy András Közlekedésgépészeti Műszaki Szakközépiskolában gépjármű technikai szerelőként (autóvillamossági szerelő- 311-2), majd több magán szerviznél, ill. 2 évet a Porsche Pestnél is dolgoztam.  

2014- ben  Wendt- nél (Európai zárszerelő iképző központ) végeztem autózár nyitás képzést.

2015- ben zárnyitó képzésen vettem részt szintén a Wendtnél.

2018- ban az angliai Hickey-nél (a legnagyobb Angol zárszerelő képző központ) végeztem egy 10 napos autózár lakatos képzést.

2022- ben a vagyonvédelmi rendszer szerelő képzést is elvégeztem.

 Fő tevékenységem az autókulcs másolás, és központi zárak nyitása, szervizelése.

Szakmámból adódóan egyre többen fordultak hozzám, hogy bezárták az autójukba a kulcsot, vagy kulccsal sem nyitható a központi zár.

Mint tudjuk a magyarországi autópark nagy része már központi záras, így amíg a ezt a problémát régen a lakatosok orvosolták, mára az autóvillamossági szerelők vették át a főszerepet.

Zárszakértőként a hatóság munkáját is segítem, így a NAV, Rendőrség, Közterület Felügylet, és igazságügyi szakértők tevékenységét.

 

Manapság az autózárak elektromechanikusak, vagyis elektromos, és mechanikus működtetők is vannak bennük.   Az autónyitáson kívül a becsapódott lakásajtók problémáját is roncsolás nélkül orvosolom!

Megismerkedtem a zárnyitás fortélyaival, melyet hobbiként űztem otthon, így bár erre is gyors megoldásokat ismerek, melyet tanúsít a  nemzetközi zárszerelő mestereknél elvégzett képesítésem is.

Eddig már több mint 5000 autónyitás van mögöttem!

Tudjuk jól, hogy milyen kellemetlen, ha tehetetlenül állunk az ajtó túloldalán.. éppen ezért küldetésünknek tekintjük, hogy ha megszorulsz a lehető leggyorsabban kisegítsünk a pácból! Éppen ezért törekszünk a korrekt tájékoztatásra (nálunk nincsenek rejtett költségek), tanácsokkal segítünk addig is, amíg kiérünk a helyszínre, így elkerülheted a felesleges pánikot.

Működési területünk elsősorban Budapest és Pest megye, de vannak partnereink vidéki nagyvárosokban is!

Magam is felejtettem már az autóban a sluszkulcsom, és annál kellemetlenebb nincs, mikor az ember nem tud bejutni saját tulajdonába, lakásába, autójába, ráadásul Murphy elmélete alapján akkor, amikor a legfontosabb lenne. Egyetlen megoldás, ha zárszakértőt hívsz!

Mindig is érdekeltek az olyan szakmák, amelyek ritkák, kevés ember csinálja, és nagy kihívás van bennük. Ezt az autóvillamosságban, és ezen belül az autózárnyitásban találtam meg. Az elején csak baráti körben híreszteltem, hogy foglalkozom ajtónyitással, és láttam mennyire el vannak keseredve, hogy nem tudnak bejutni, így gondoltam arra, hogy a lakosság számára is nagy segítséget jelent. Már az ország nagy részét lefedi tevékenységünk. Így országos a partneri hálózatunk! Bízom benne, hogy megkeresel, ha bajban vagy, és segíthetek!

Baráti üdvözlettel:

Szabó Dénes

Autó villámzárnyitó specialista, gépjármű technikai szerelő

06-20-575-15-95

Email: ugyfelszolgalat@zarnyitas-ajtonyitas.hu

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95