Észbontó VW autónyitás módszerek

A VW gépjárművek alapvetően két csoportba sorolhatók zár szempontjából.
A régi típusok az ún. gombosak, ill. az új gomb nélküliek, vagy más néven süllyesztett gombosak.
A felhasznált logók csak a beazonosítást szolgálják!
A régi kulcsos VW típusoknak van mesterkulcsa, vagy a belső gomb felhúzásával nyithatók. Így az autónyitás egyszerű, hiszen az ajtót csak elhúzzuk óvatosan, és felhúzzuk a gombot.

Persze ez annyira nem egyszerű, mert az ajtó elhúzása kézzel lehetetlen…, de más kemény tárggyal se próbáljuk meg, hiszen a fényezés, és az ajtó tömítés sérülhet. Erre vannak speciális párnák.

Az új mart kulcsos, bicskakulcsos VW típusú autókat (Polo, Golf, Jetta, Bora, Beetle, Touran, Passat, Tiguan, Sharan, Caddy, Tuareg, CC, Up! ) már csak igen nagy szakértelemmel lehet kinyitni.

Ezeknél ugyanis már reteszelős zárszerkezet van, ami elektromechanikus. Ez azt jelenti, hogy a jelet a zár elfordításával adjuk, és a zárat az elektronika nyitja- zárja.

Zárt állapotban, ha a riasztó éles, akkor ha bent ülnénk az autóban se tudnánk kiszállni, hiszen a belső kilincset, és a műszerfalon lévő zárnyitó gombot is reteszeli.

Ezek az autók csak a kulcsnyíláson nyithatók roncsolás, és sérülés nélkül speciális szerszámokkal. Így olyan, mintha a saját kulcsával nyitották volna ki.

A VW autónyitás, autózárnyitás ára Budapesten: 20. 000 Ft+ Áfa ártól

Ne kísérletezzen! Hívjon!

+36 20 575 15 95

A VW autónyitásnál még más probléma is felmerülhet: (NYISD LE, HOGY MEGTUDD)
Ha lemerül a VW akkumulátora, akkor a zár zárt állapotban marad, és a saját kulcsa sem nyitja, csak elfordul a kulcs, de nem nyílik…

Mit lehet ekkor tenni? Lehetséges az autónyitás?

Ilyenkor a VW zárnyitás mesterei is megizzadnak, de nincs veszve minden. Létezik még 3  féle speciálisan extrém trükk is, amellyel ebben az esetben élhetünk. Azonban ezek féltve őrzött titkok! 🙂

Ami még előforduló probléma, ha a távirányító nem nyitja az autót, ilyenkor vagy segít egy elem csere, vagy a távirányítót újra kell kódolni az autónyitás után.

A legextrémebb autónyitás a VW gépkocsiknál, ha az ajtókban nincs zár, vagyis ledugózták a zárnyílásokat!

Ez az igazi kihívás! De ha van pótkulcsunk, akkor ez sem gond…

Hiszen minden zárnyitás problémára több megoldási variáció létezik, amit az autónyitáshoz használunk! 🙂

Hívjon VW autónyitáshoz +36 20 575 15 95!

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95