Mit tegyél, ha a Mercedesedbe zártad a kocsikulcsot?

A legfontosabb, hogy ne ess pánikba, mert nem olyan nagy a probléma, mint hiszed!

A felhasznált logók csak a beazonosítást szolgálják!

Bárkivel előfordul, hogy a gyújtáskapcsolóba felejti a kulcsot, vagy csak valahol az ülésen a csomagok közt. Ha az autó utasterében van, akkor az mindig a legegyszerűbb megoldás a szakember számára.

Azonban sose hallgass azokra, akik azt mondják, hogy törd be az ablakot!

Egyes Mercedes típusok reteszelős zárszerkezettel rendelkeznek, így, még ha be is töröd az ablakot, sem biztos, hogy hozzáférsz az autókulcshoz….

Így csak még költségesebb lesz, hiszen nem elég hívnod egy autónyitó szakembert, hanem még karosszéria lakatosra is szükséged lesz, aki berakja az üveget, már ha szerencséd van, és van raktáron olyan üvegjük…

De lássuk be ez nem olcsó mulatság, hiszen az ablaküveg is 20. 000 Ft- tól kezdődik! Arról nem is beszélve, hogy addig nincs kocsid, ráadásul valamilyen zárt parkolóbban kell tárolnod, hiszen könnyű préda üveg nélkül..

Mercedeseknél a leggyakoribb kulccsal kapcsolatos probléma, ha a csomagtartóban felejtik a kulcsot, és rácsapva a csomagtér fedőt eszmélnek fel…

Sajnos ennél az autó típusnál az autónyitása a legnehezebb, hiszen a hátsó ülések nem dönthetők, és hiába szerelnénk ki, mivel az ülések mögött lemezburkolat található, így az autó belsejéből hátrajutni nem lehet!

Egyetlen módja a Mercedes csomagtér kinyitásának a záron keresztül lehetséges!

De ne ijedj meg, nem sérül a zár, ha kulccsal is nyitható volt, hiszen speciális szerszámunkkal olyan, mintha a saját kulcsával nyitották volna ki!

Azonban, ha a zár nem jó, vagy feltörték csak nem vetted észre, úgy csak a zár megfúrásával lehetséges bejutni a csomagtérbe

Hívj, segítünk!

+36 20 575 15 95

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95