Média megjelenések

 

Zárnyitással foglalkozó cégünk számára kiemelten fontos, hogy garantáljuk az eljárásaink során ügyfeleink biztonságát, és igyekezzünk teljeskörű tájékoztatást nyújtani a témában. Most végeztünk egy kis kutatást a médiában, és az elérhető videók közül mutatunk két tényfeltáró műsort. 

A két video átformálja az elképzeléseinket és előítéleteinket Budapest biztonságosnak gondolt részeiről, valamint arról, hogy mennyi idő kell egy betörőnek, hogy bejusson a lakásodba.

 

AZ AUTÓLOPÁSOK HÁROMNEGYEDE BUDAPESTEN TÖRTÉNIK

24 MÁSODPERC EGY ROSSZ ZÁR FELTÖRÉSE

Hogyan tudjuk garantálni a biztonságodat?

 

Először is úgy, hogy mindenkinek azt ajánljuk: érdemes nagyobb összeget költeni a bejárati ajtóra és biztonsági zárat, illetve ellenálló ajtót választani, ami elveszi a kedvét a betörőknek!

Ha pedig neked van szükséged a zárnyitásra, alaposan válogasd meg, milyen szakemberre bízod a feladatot. A gyorsaság egy dolog – emellett a megbízhatóság is sokat számít!

 

Ha minket választasz, 

 

  • csak akkor állunk neki a munkának, ha dokumentumokkal támasztottad alá, hogy az autó vagy a lakás/ház hozzád tartozik, nem dolgozunk betörőknek
  • együttműködünk a hatóságokkal
  • a legmodernebb technikával, korszerű eszközökkel rendelkezünk, úgy nyitjuk ki a záradat, hogy utána ugyanúgy használható maradjon
  • ha azért hívsz, mert menthetetlenül elromlott a zár és cserére van szükség, akkor biztonsági szempontból elsőosztályú termékeket szerelünk be
  • igény szerint részletes tájékoztatást adunk arról, hogy milyen zárfeltörési technikák, illetve betörési módszerek vannak és hogyan tudsz a leghatékonyabban ezek ellen fellépni

 

Ha te is úgy gondolod, hogy mindez elengedhetetlen egy jó szakember számára, mentsd el számunkat:

06 20 575-15-95

 

Zárlatos zárak – necces szituk és tuti tippek

 

  1. Az 1995 után gyártott autók esetében egy beépített chip van összehangolva a kulcsoddal. Ebben az esetben akkor kerülhetsz slamasztikába, ha a kocsikulcsod elveszett vagy ellopták, ilyenkor érdemes újraprogramozni a rendszert.  
  2. Ha nem nyílik ki az autód vagy ajtód zárja, a szakember érkezéséig ne hagyd a zárat őrizetlenül! Attól még, hogy neked még nem megy, nem jelenti azt, hogy egy tolvaj nem tudja megoldani! Különösen igaz ez, ha a kulcsod elveszett, vagy ellopták.
  3. Egy minőségi zárcserével megelőzheted a bajt, de a betörés utáni zárcserében is tudunk segíteni. Ha komoly károk keletkeztek ajtódban, együttműködünk akár egy asztalossal is. Szintén sokat segíthet, ha vannak rácsok az ajtón/ablakokon, illetve ha a legbecsesebb értékeidet egy széfben tárolod a lakásodon vagy irodádon belül.

 

Rosszindulatú emberek sajnos mindig lesznek – de egy kis elővigyázatossággal sokat tehetsz azért, hogy ne pont nálad próbálkozzanak!

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95