Egyszerű megoldás az autónyitáshoz a VIII. kerületben

Az autónyitás VIII. kerület területén is bármikor felmerülhet. Mindannyian kerülhetünk olyan szituációba, amikor egyszerűen sehogy nem nyílik ki gépkocsink egészen addig még hibátlanul működik ajtaja.

Ennek lehet mechanikai vagy elektronikus hiba is az oka, de az is előfordulhat, hogy csak egyszerűen az utastérbe vagy a csomagtartóba zártuk a kulcsot.

Utóbbi esetben szerencsére működőképes marad a zár szerkezete és sérülésmentes ki lehet nyitni bármelyik gépkocsit, nem kell hozzá betörni az ablakot, vagy megrongálni az ajtót.

Egy tapasztalt szakember a megfelelő felszerelésekkel percek alatt is megoldja problémát. Ráadásul, ha minket hívsz, akkor kulcsmásolatot is készítünk a számodra, ha szükséges, akár még a pótkulcs nélkül is.

Hívd a 06 20 575-15-95 számot!

Előfordulhat olyan helyzet is, hogy lemerült a gépkocsi akkumulátora, mert például éjszakára úgy felejtettük a rádiót vagy a világítást. Ekkor annyi feszültség sem maradt benne, hogy a központi zárat működtesse, ezért a vontatás sem lesz megoldható és a motorháztetőt sem lehet felnyitni sérülések nélkül.

Ilyenkor ránk mindenben számíthatsz, rövid idő alatt és biztonságosan nyitjuk fel neked a motorháztetőt. Felkészült kollégáinknak nem okoz gondot egyetlen típusú gépjármű ajtajának vagy motorháztetejének kinyitása sem, évjárattól függetlenül.

Ha mechanikai hiba lépett fel, akkor a zárbetét törhetett el vagy rongálódhatott meg. Ez előfordulhat egyszerűen csak az elöregedés miatt is, de lehet, hogy megpróbálták feltörni, feszegetni a zárat és emiatt nem fordul el benne vagy akad a kulcs.

Ha a sérült zárat javítani vagy cserélni kell, akkor is mindenben számíthatsz ránk, legyen bármikor szükséges autózár nyitás VIII. kerületben.

Széles körű szakmai tapasztalattal rendelkezünk, legyen szó bármilyen problémáról, okozza a gondot az autó zárszerkezete, az akkumulátor lemerülése vagy a távirányító bármilyen meghibásodása.

Csapatunkkal már csaknem 4000 autót nyitottunk ki, minden eseteben teljesen sérülésmentesen. Az autónyitás VIII. kerület bármelyik részén kiszállási díj nélkül elérhető, átlagos zár esetén 20.000 Ft + Áfa, reteszes zár esetén 25.000 Ft + Áfa ártól.

Hívj minket!

06 20 575 15 95

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95