3 egyszerű megoldás az autónyitáshoz a XIX. kerületben

Ritkán előfordul, hogy az ember bezárja az autókulcsát. Sajnos ezek már nem keleti típusú autók, amiket egy dróttal ki lehetett nyitni… Az autónyitáshoz profi szakember kell, de talán segíthetsz magadon…

Ne aggódj minden autó kinyitható!

Ha működőképes a zárszerkezeted, akkor sérülés nélkül nyitjuk ki!

A jelenleg futó autókban már elektromos a zárszerkezet, így az autó akkor sem nyílhat, ha lemerült az akkumulátor, ilyenkor összetettebb a feladat, hiszen áramot kell adni, hogy újra működőképes legyen, ehhez pedig nagyfokú típus ismeret kell!

Hívd a 06 20 575-15-95 számot!
Ha nem megy bele a kulcs, vagy furcsán fordul az autókulcs, akkor a zárat feltörhették, vagy eltörhetett a zár. Ilyenkor a legnehezebb az autózár nyitásban gyakorlott szakembernek a dolga a XIX. kerületben, de 90%-ban így is bejuthatsz a kocsidba roncsolás mentesen.

Ha szerencséd van, akár a helyszínen megjavítjuk a zárad!

Na lássuk a tippeket, bár ezeket magad is tudod, ha kicsit utána gondolsz, hogy mit csinálnál, ha az autóban ülsz:

  • A belső kilincs meghúzása
  • Az ajtógomb felhúzása
  • Az ajtónyitó kapcsoló megnyomása
Na jól, van, de hogyan csináld?

Csak egy módon teheted meg, ha az ajtót kicsit elfeszíted! Utána már csak az a kérdés, hogy milyen eszközök állnak rendelkezésedre, és mennyire vagy kreatív… Persze nem minden típus nyitható így!

Ha nem akarod megsérteni a fényezést, vagy aggódsz, hogy a kifeszített ajtó úgy marad, vagy betörik az oldalablak, akkor ne próbálkozz!

Szervízautónk a legkorszerűbb zárnyitó szerszámokkal, és számítógépekkel felszerelt. Szakemberünk képzett, és erkölcsileg feddhetetlen előéletű.

Az autónyitásokat a XIX. kerületben a leggyakrabban a záron keresztül végezzük, mintha a saját kulcsával nyítnád az autót.

Autózár nyitás ára a XIX. kerületben: 12. 000 Ft+ Áfa – tól

Hívj minket!

06 20 575 15 95

Hívj most! 06 20 575 15 95

Hívj fel!