Egyszerű megoldás az autónyitáshoz a XVI. kerületben

Gondolhatnád, hogy az autónyitás XVI. kerület szakember csapatának alig van munkája, hiszen a távirányítós kulcsok feltalálásának köszönhetően az autóból való kizárás szinte már nem is fordulhat elő.

Sajnos még mindig megtörténik, még a legjobbakkal is, és amikor ez megesik, praktikus, ha van egy autószerelő a gyorshívón, ahelyett, hogy megpróbálnád magad orvosolni a helyzetet.

Lehet, hogy úgy gondolod, a dolgokat kézben tudod tartani, de fontold meg az alábbi eseteket, amiért érdemes kapcsolatba lépni egy autós zárszervizzel, ahelyett, hogy magad törnél be az autóba.

Hívd a 06 20 575-15-95 számot!

Megsérülhet az autó zárja

A kulcsok visszaszerzésére tett kísérlet a bezárt jármű belsejéből régen könnyű volt. Egyszerűen kerestél egy drótos ruhafogast, átcsúsztattad az ablaktömítésen, és gyorsan ki is nyitottad a járművet.

Sajnos ez már a múlté, hallgass az autónyitás XVI. kerület specialistájára. A régimódi módon történő betörési kísérlet visszafordíthatatlan károkat okozhat a zárakban, és a végén egy tetemes összeget kell fizetned az ajtózár javításáért.

Ahelyett, hogy egy ruhafogassal törnéd fel, az ajtózár nyitás XVI. kerületi szakemberei gyorsan és szakszerűen, a megfelelő módon kinyitják a járművet anélkül, hogy bármilyen kárt okoznának.

Megsérülhetnek az ablakok

Azzal együtt, hogy ki kell cserélni az elhasználódott autózárakat, az autó feltörése kárt okozhat az ablakokban is. Megkarcolódhatnak és a tömítések elszakadhatnak, ami elegendő kárt okozhat ahhoz, hogy az ablakokat teljesen ki kelljen cserélni.

Ez végül sokkal többe fog kerülni, mintha azonnal hívtál volna egy autószerelőt, és hagytad volna, hogy elvégezzék a munkájukat.

Megsérülhet a fényezés

Ha egy drótos ruhafogassal töröd fel az autót, az nem csak a zárakat és az ablakokat károsíthatja. Akár hiszed, akár nem, a festék is lehorzsolódhat vagy megkarcolódhat a fogas rossz irányba történő ütközésétől.

Ráadásul, ha a sérülés elég nagy ahhoz, hogy szakember segítségére legyen szükséged, az új festésbe való pénzügyi befektetés miatt meg fogod bánni, hogy nem hívtad az autónyitás XVI. kerület specialistáját.

Hívj minket!

06 20 575 15 95

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95