Hogyan juthat be az autójába, avagy az autó ajtónyitás titka

Hívjon MOST!

06 20 575-15-95

Nem nyílik a kocsiajtó? Megoldjuk!

Eszméletlen ügyes ötlet az autónyitásra: hívj profi szakembert!
06 20 575-15-95

Számos oka lehet annak, ha nem nyílik a kocsid ajtaja, de megoldás mindig ugyanaz lesz, függetlenül attól, hogy mi áll a háttérben. Ha autó ajtónyitásra van szükséged, keress engem bátran, hiszen csapatommal már eddig több mint 4000 autót nyitottunk ki sérülésmentesen, és többszáz zárnyitás áll már mögöttünk.

 

Szakértelmünkkel neked is segítünk, ha bajba kerülsz!

 

Ha elveszett, vagy ellopták a slusszkulcsot és ott állsz a kocsi mellett tehetetlenül, az elég idegesítő érzés. Tudom, hogy tele van „eszméletlen ügyes ötletekkel” az internet, de te ne dőlj be neki: az egyetlen megoldás ilyenkor, ha szakembert hívsz a helyszínre, aki sérülés nélkül kinyitja az autózárat.

Innentől kezdve pedig egy autókulcs programozóra lesz szükséged, aki készít neked egy vadiúj slusszkulcsot. Hidd el, nincs minden veszve, számos ehhez hasonló esetet láttunk már, és mindegyik jól végződött!

06 20 575-15-95

 

Ha megvan a kulcsod, csak éppen bezártad a kocsiba

 

Akkor is kerülhetsz hasonló bajba, ha megvan ugyan a kulcsod, viszont az a zárt autón belül, az ülésen pihen, te pedig az ablakon keresztül nézel vele farkasszemet. Egy ilyen szituációban, amikor véletlenül bezártad a kulcsodat a saját autódba és nincs kéznél a pótkulcs, szintén egy szakember felkeresése lesz a megoldás. Főleg, ha azt szeretnéd, hogy a művelet közben ne sérüljön az autód!

 

Ha látszólag minden rendben van, ám mégsem nyílik az autó ajtaja

 

Ha első ránézésre tűnik, hogy minden rendben van, ám az autózár mégsem nyílik, akkor általában a következő okok lehetnek a háttérben:

  • Lemerült a távirányító eleme
  • Elromlott a távirányító
  • A zárszerkezetben van hiba
  • Az autó akkumulátora merült le
  • Az autó akkumulátora merült le és bebikázás után a távirányító elvesztette az egyedi kódját

 

Ilyen esetben ha jót akarsz magadnak, hívj hozzáértőt a helyszínre, aki hamar beazonosítja a problémát, kinyitja az ajtókat és újra visszakaphatod a működő autódat. 

A fentiek közül bármelyik probléma is áll fenn, ránk számíthatsz, segítünk!

Budapest területén egy órán belül ott vagyunk, de vidékre is hívhatsz.

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95