“Az autómban maradt a kulcsom, elsőnek egy másik céget hívtam, a kolléga másfél óra után feladta, és közölte hogy nem tudja kinyitni az autót. Ezután hívtam az önök cégét. Már a hozzáállása is más volt a Dénes kollégának, és közölte hogy mindenképpen kinyitja az autót, nyugodjak meg. Teljesen elégedett voltam a profizmusa, hozzáértése nagyon szimpatikus volt. Kb. 15 perc után nyitva volt az autóm,roncsolás nélkül. Ennek ellenére nagyon kedvező árat fizettem. Ezúton is köszönöm.”

Szabó Antal

“Rossz szokásommá vált az önmagam kizárása saját otthonomból. Pontosítok, egy éve élek szeretett kis lakásomban, ez idő alatt épp most hétvégén sikerült magam negyedszerre hontalanná tenni. Borzalmas érzés, mikor nem tudsz bemenni saját kis kuckódba, ilyenkor minden egyéb igényed eltűnik, és egyetlen dologra vágysz, hogy végre otthon lehess. Mind a négy alkalommal számíthattam Szabó Dénesre, megkeresésemre, azonnal reagált, és egy órán belül, már nyitva állt előttem lakásom ajtaja. Profin, és megbízhatóan dolgozik, nagyon hálás vagyok neki.”

Kebiche Nabila

“Egy fiatal egyetemista lány vagyok, 2 barátnőmmel élek együtt Pesten. Egy-két héttel ezelőtt barátnőim hazautaztak a vizsgaidőszak miatt, azonban nekem fenn kellet Budapesten maradnom a gyakorlatom töltése végett. Reggel mikor siettem a munkahelyre kapkodtam, nem figyeltem oda, és a lakáskulcsomat bennhagytam a zárban, és magamra húztam az ajtót ( ami kívülről nem nyitható), nem tudtam visszamenni, ráadásul a kulcsom és az értékeim is bennmaradtak a lakásban. Kétségbe estem! Gondoltam, hogy lakatost kell hívnom, aki valószínűleg horribilis összeget kér majd el az ajtó kinyitásáért, és a zárcseréért. De Zoli, az egyik ismerősöm segített, aki azonnal hívta Dénest, Dénes pedig fél órán belül kint is volt a lakásomnál. Az ajtó kinyitásához nem kellett tíz perc. Nagyon boldog voltam !  És őszintén megvallva gyorsaságán, és  ügyességén meg is lepődtem! Még mindig hálás vagyok nekik ! Ha ők nem segítettek volna, valószínűleg az ajtóm nem ússza meg sértetlenül, és új zárat kap, én pedig nem úszom meg 15000 Ft alatt ezt a  kis balesetet.”

Anna

Hívj most! 06 20 575 15 95

Hívj fel!