A 3D nyomtatott kulcs titkai

 

3D nyomtatott kulcsos zárbetét

Két éve került bemutatásra a svájci, fémből, 3D nyomtatási eljárással készült fémkulcs. Mára már évi több tízezer darabot gyártanak, és ez a szám a technika fejlődésével egyre csak növekszik.

A különlegessége a kulcs visszahajtott peremébe mart kódolt mintázat, ami nem látható, csak ha levájuk a kulcs tetejét, így nem másolható, nem vehető róla minta, és lockpicking módszerrel, vagyis kis drótokkal benyulkálva sem nyitható a gyártó szerint.

3D nyomtatott kulcsos zárbetét oldalról

Valóban különleges a zárbetét, 14 db oldalanként 7-7 lemez található benne, a fúrásvédelem, és az alján végigfutó törésvédő acélgerinc igazi kihívás a betörőknek.

3D nyomtatott kulcsos zárbetét- Stealth key

A moduláris kialakítás a zárszerelők álma, mert így a betét hossza az ajtó szélességéhez variálható akár a helyszínen.

A roncsolás nélküli nyitása valószínűleg nem sokág várat magára…

Egyrészt sok gyakorlással lockpickinggel is nyitható lesz, másrészt pedig a 3 D nyomtatás egyben lehet a sebezhetősége is…

A lakossági ára 80. 000 Ft+ Áfa körüli jelenleg Magyarországon, ami igencsak behatárolja a célközönséget, ez a prémium termék. Utólagos kulcsrendelés is 40. 000 Ft+ Áfa lehet, és ez is csak kintről rendelhető. Ennek előnye a biztonság, de hátránya az ár, és a megérkezési idő.

 

Hívj most! 06 20 575 15 95

Hívj fel!