Titkos módszer az Audik nyitásához

2015. aug. 15. | Autónyitás

Egy furfangos módszer az Audi nyitásához!

Az autós zárak közül az Audié az egyik legbiztonságosabb, az autótolvajok ellen… de…

Sajnos a tulajdonosok számára a legtöbb probléma is ezekkel van, ugyanis az Audi A1, A2, A3, A4, A6, A7, A8 modelleknél a mechanikus zárat elektronikussal kombinálták, így egy olyan zár jött létre, ami inkább elektronikus, mint mechanikus.

A tulajdonosi szempontot szem előtt tartotta a gyártó, hogy ezzel a technikával még védettebb lesz az autód, mert az ajtózár rudazatok nem működnek zárt állapotban, így a tolvaj csak az ablakon tud bemászni. Természetesen nem véd az üvegtörés ellen, ha pl.: a táskádra pályáznak…

Az ajtót teljesen lereteszeli az ún. safety lock, és így ha az autóban ülnél sem tudnál kijutni. A belső kilincs nem működik, és a zárnyitó gomb se.

Ez azonban hordozz veszélyforrást is, mivel nem tudsz kiszállni baj esetén, csak ha a gyújtáskapcsolóban van a kulcs.

Tapasztalataink szerint ez inkább hátrány, mint előny, ugyanis a tolvaj a zár más módon történő manipulálással könnyen kinyithatja, viszont a tulajdonos bent felejtheti a kocsikulcsát az autóban, és automatikusan rázárhat a rendszer, vagy az akkumlátor merül le, és akkor sem tud bejutni az Audijába.

Be kell vallanom nekünk is kellett idő, amíg kidolgoztuk a roncsolásmentes Audi nyitás mesterfogásait!

Így ma már, ha a zár működőképes, akkor roncsolás, és sérülés nélkül tudjuk kinyitni a kedvenc Audidat! 🙂

Az újfajta Audik házilagos módszerrel NEM NYITHATÓK!

Nem javasoljuk a próbálkozást sem, mivel csak károsodhat az autó.

 

A felhívott autónyitótól feltétlen kérdezze meg, hogy a reteszelős zárakat is tudja- e nyitni, mert ezekhez igencsak kevés szakember ért Magyarországon!

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95