Hogyan dolgozik egy autó zárszerviz Budapesten!

Nem a méret a lényeg: ezt bizonyítja a slusszkulcs is, ami az autó egyik legkisebb, mégis legfontosabb alkatrésze. Mutatjuk, mikor jön jól egy autó zárszerviz Budapesten!

Ha nincs nálad, vagy nem működik a kulcsod, egyszerűen meg vagy lőve. Nem tudod kinyitni a kocsid ajtaját, nem indul be a jármű motorja, így hiába van egy saját autód, nem tudsz vele mit kezdeni. Érdemes ilyenkor szakember segítségét kérni. Ha Budapesten kerültél bajba, a zárszervizünk a segítségedre siet!

Meghibásodott a kulcs, vacakol a zár, vagy az autóval van valami gond? Az ok mindegy, az eredmény ugyanaz: a kulcs nem nyitja a zárat. Mi a teendő ilyenkor?

 

Autó zárszervíz Budapesten: Ha a kulccsal van probléma

 

Előfordulhat, hogy beletörik a kulcs a zárba, esetleg beszorul, nem fordul el vagy egyszerűen bezártad a kocsiba a slusszkulcsodat. Az újabb gyártmányú autók esetében az is megtörténhet, hogy maga a nyitószerkezet hibásodik meg, lemerül benne az elem vagy elveszíti egyedi kódját. Ha nincs pótkulcsod a járműhöz, szükséged lesz a zárszerviz segítségedre, ugyanis ilyen szituációkban a legtöbbször előbb be kell jutni az autóba, utána jöhet a zár javítása vagy a kulcs pótlása.

 

Ha az akkumulátorral van baj

 

Ha az akkumulátor merült le vagy hibásodott meg, az 1995. után gyártott kocsik esetében nem csak a motor nem indul be, de az ajtók sem nyílnak ki. Annak, hogy lemerül az akkumulátor, számtalan oka lehet. Elképzelhető, hogy úgy maradt a lámpa vagy a klíma, esetleg egyszerűen meghibásodott a szerkezet. Természetesen ezt kívülről jó eséllyel nem fogod tudni megállapítani, hacsak nem látod, hogy fel vannak kapcsolva a kocsid lámpái.

 

Ha nem reagál az autó a kulcsra

 

Veszélyesebb a történet, ha az autó elektronikájában van a probléma. Ha sem a kulcs, sem pedig az akkumulátor nem hibás, akkor komolyabb dologra lehet számítani. Elképzelhető, hogy kívülről, laikusként nem is látható hiba adódott az autóban, ezért a probléma nem a zárban gyökerezik. Valószínű a távirányító veszítette el a szinkont, vagy meghibásodott!

 

Miért ne próbáld meg egyedül kinyitni a zárat?

 

Ha nem nyílnak a zárak, semmiképpen nem ajánlott szakember nélkül cselekedni. Egy laikus egy rossz mozdulattal hatalmas és költséges károkat okozhat a saját autójában. Ilyenkor gyakran esik a kocsin csavarhúzó vagy hajcsat okozta karcolás, de sokszor sérül a szélvédő is. Azt pedig ugye mondanunk sem kell, hogy a hátsó ablak betörése költséges, és meglehetősen fölösleges manőver?!

 

Bármi a baj: zárszerviz Budapesten

 

Ha Budapesten kerültél bajba, a zárszervizünk hamar a segítségedre siet. Hívj minket, és a város területén 1 órán belül ott vagyunk! (De az agglomerációba is hívhatsz, ott is segítünk). Az autód ajtóit rövid idő alatt, sérülés nélkül kinyitjuk.

Nem csak a roncsolásmentes ajtónyitásban vagyunk profik: ha kell, csapatunk bebikázza a kocsit vagy kicseréli az akkumulátort (ha ez okozta a zár meghibásodását), ha kell, újraprogramozzuk a kulcsot, vagy ha elveszett, újat csinálunk a kocsidhoz.

A te dolgod mindössze annyi, kihívj minket, utána bebizonyítsd, hogy a kinyitandó autó tényleg a te tulajdonod…

Elérhetőségem :+3620/575-1595

 

 

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95