Az autó zárnyitás problémái

 

A technológia rohamosan fejlődik. Minden nap halljuk a híreket az újabb és újabb fejlesztésekről, a legújabb készülékekről, amik elvileg megkönnyítik és jobbá teszik az életünket. Az autók is egyre csak fejlődnek, ám a fejlődéssel jönnek a problémák is – ilyen például, ha bezártad a kulcsod és autó zárnyitásra van szükség. Mutatjuk, mit kell tenned!

 

Ne várd meg, hogy nagyobb baj legyen!

 

Az autóknak van egy ilyen „vicces” tulajdonságuk, hogy általában mindig akkor romlanak el, amikor az ember sietne valahová, vagy nehezen tud segítséget hívni. Ilyenkor az ember hajlamos rá, hogy bosszúságában valami meggondolatlan dolgot cselekedjen. Gyakori, hogy elkezdjük rángatni az autó ajtaját, esetleg kedvünk támad adni neki egy jól irányzott rúgást. Elvégre a nyomtatót néha megjavítja az atyai pofon, akkor akár az autón is segíthet, nem?
Nem.

A fentiekkel az a baj, hogy néha csak nagyobb kárt okoz vele az ember, mint amennyit segít. Még jobban beragadhat az autó, behorpadhat a karosszéria, betörhet az üveg, és még sorolhatnánk. Úgyhogy a javaslatunk az, hogy ne hagyatkozz a puszta erőszakra: ha nem tudod kinyitni a kocsid ajtaját, inkább hívj fel minket, és mi garantáljuk, hogy a sérülésmentesen kinyitjuk az ajtót. Így a plusz javíttatásokért és újrafényezésért már nem kell fizetned.

Ha csak az egyik ajtód van beragadva, akkor csak a zár roncsolásával nyitható.

 

Mitől nem nyílhat az autózár?

 

Természetesen azért, mert minden elektronikai eszköz el tud romlani. De a baj mögött számos ok állhat a háttérben:

  • A legegyszerűbb indok az, hogy esetleg lemerült a slusszkulcs távirányítójában az elem
  • Valami miatt megsérült a kulcsház, és ezért nem tudja elküldeni a kocsinak a nyitási jelet
  • Elektronikai meghibásodás miatt nem küldi a jelet
  • Maga az autó az, ami nem érzékeli
  • Esetleg elvesztetted, vagy ellopták a kulcsot – ami az egyik legnagyobb probléma
  • A pótkulcs meg persze jó messze van tőled, valahol otthon az éjjeliszekrény fiókjában

 

A mi szakértői csapatunk mindegyik felsorolt problémára tud megoldást kínálni. Sőt, ha ellopták a kulcsod, akkor akár tiputstól függően akár ott a helyszínen meg is csináljuk az új kulcsod programozva, nehogy valaki később ellopja a járgányodat is! Ehhez persze előbb nem árt, ha be tudod bizonyítani, tényleg tiéd a kocsi. 

A csapatunk expressz gyorsasággal kimegy hozzád, ráadásul Budapest területén belül akár már egy órán belül is ott tudunk lenni, hogy kihúzzunk téged a bajból. Minden olyan speciális felszereléssel rendelkezünk, ami csak kellhet egy ajtó nyitásához és egy zár kicseréléséhez.

Bármi probléma is álljon előtted, ami miatt éppen nem tudod kinyitni a kocsid ajtaját, nem kell mást tenned, csak előkeresni a telefonszámunkat, felhívni minket, elmondani, hogy hol vagy és pontosan mi is a baj. Mi azon nyomban elindulunk, hogy segítsünk neked, és, hogy az autó sérülése nélkül kinyíljon az ajtó, és te mehess tovább az utadon.

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95

Call Now ButtonHívj fel!