Kizártam magam a lakásból

 

Csak egy pillanatra léptél át a szembeszomszédodhoz, a küszöbén ácsorogsz, mikor azt hallod, hogy hátad mögött csapódik az ajtó? Hasztalan toporogsz és mérgelődsz a bejárat előtt, és fogalmad sincs hogyan tovább. Jó hírünk van: a villámzárnyitás profi szakembere orvosolhatja a problémát.

 

„Kizártam magam a lakásból!“ Ne aggódj, az ajtó hamar kitárul!

 

A jószomszédi viszonynak is megvannak a maga hátulütői Nem kellett volna szellőztetés alatt tereferélni, mert a huzat bizony bevágta az ajtót…

Persze vádolhatod magad folyamatosan, hogy én balfék, kizártam magam a lakásból – de nem érdemes rágni magad a dolgon, ha már megesett, hát akkor így esett, inkább oldd meg a problémát! Nyugi, korántsem vagy egyedül, napi szinten hallunk ilyen történeteket.

Fontos, hogy ilyenkor Ne a google legyen a legjobb barátod, és ne online, pillanatok alatt akard kitanulni a mesterséget! Ha ráfanyalodsz az ottani tuti tippekre, jó eséllyel csak fokozod a gondot, könnyen lehet, hogy anyagiakban és időben is kifejezetten rosszul jársz majd.

Hívj inkább minket, cégünk szakemberei munkáik során nagyon sok hasonló problémával találkoztak. Számos horror sztori lenne a tarsolyukban azokról az emberekről, akiknek csak a második ötlete volt egy profi felkeresése. 

Hogy mit is tegyél a helyett, hogy önellátóban tolnád? Fordulj gyorsan egy szakemberhez segítségért: kérj kölcsön egy telefont, hívj fel minket, és add meg kollégánknak a pontos adataidat. Igyál meg egy kávét vagy egy teát a szomszédnál, amíg kiérkezünk. Az ebédmeghívást ne fogadd el, ha fővárosi vagy: ugyanis olyan gyorsan kiérünk a helyszínre, hogy nem lesz időd megenni, amit kaptál.

 

Malacod van: tiszta, minőségi, gyors munka

 

Ha minket hívsz, este már úgy meséled majd jóízűen az ismerőseidnek a sztorid, hogy kérés nélkül megadod nekik az elérhetőségünket is. Nem beszélünk a levegőbe: számos példa volt már arra, hogy csapatunk elérhetőségét kézről-kézre adták ismerősi körben. Megfordultak nálunk azonos családok vagy baráti társaságok tagjai, ahogy terjedt a hírünk, úgy terjeszkedtünk mi magunk is. Kinőttük a fővárost, és szinte az ország minden pontján jelen vagyunk már. 

Ha minket választasz, velünk malacod lesz: gyors és minőségi munkát végzünk, kiváló, nemzetközileg is elismert szakembereink a legjobb technikai eszközzel felszerelkezve, elfogadható áron megoldják a problémát. Nem hagyunk rumlit magunk után, a zárad pedig jobb lesz, mint újkorában. Semmi tessék-lássék megoldás, mi nem lapítunk, nem kertelünk. Sok sikerélmény, hálás ügyfél és jó referenciák: könnyen leellenőrizheted, hogy megéri-e minket hívni. 

Elkötelezettség és felelősségteljesség vezérel minket, amikor újabb és újabb konferenciákon, fejtágítókon veszünk részt szabadidőnkben, hogy az ügyfeleink minél elégedettebbek legyenek, hogy lépést tarthassunk a legújabb technológiával és hogy ne legyen olyan rendkívüli, speciális szitu, amikor feladjuk a feladatot. Reméljük, hogy öröm leszünk számodra az ürömben, és hogy egy peches szériára tesz a mi munkánk nálad pontot! 

Amellett, hogy sürgős eseteken bármikor számíthatsz ránk, a megelőzésben, zárszervizben ajtók, széfek és autók terén is otthonosan mozgunk. Ha meg szeretnéd előzni a problémákat, mentsd el a számunk és hívj bizalommal!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95