Vészmegoldás a trezor nyitás!

 

Ha te is az a fajta vagy, aki már a küszöbön állva azon gondolkozik, hogy vajon jól elrejtett-e minden értékes dolgot a kíváncsi szemek elől és amiatt aggódik, hogy elég biztonságos-e a bejárati ajtó, akkor a trezorokat neked találták ki. Ha most hevesen bólogatsz, hiszen már van egy ilyen szerkezet az otthonodban, akkor megnyugodhatsz, a pénzed, az ékszereid és a tárgyaid biztonságban vannak. De mi történik, ha maga a trezor hibásodik meg? Hogy férhetsz hozzá újra az értékeidhez? A trezornyitás a záras szakma királya.

 

Először is, ne aggódj! Ha valami miatt nem nyílik a trezor, próbálj meg egy kicsit lehiggadni. Szó sincs arról, hogy örökre elzárva maradnak az értékeid… bár tény, hogy remek spórolási technika lenne, ha egy biztonságos trezorral zárnád el magad a költőpénzedtől, azért nem árt, ha egy profi szakembert hívsz a helyszínre, aki kisegít a szorult helyzetedből. A spórolásra pedig valami mást kell majd kitalálnod.

 

Milyen fajta trezorok léteznek? Melyiket érdemes választani?

 

Felsorolni is nagy kihívás, milyen fajta trezorok léteznek, ugyanis számtalan van a piacon. Abban egységesek, hogy nagyon magas mechanikai védelmet nyújtanak, masszív zárszerkezettel és zsanérozással vannak felszerelve, a legtöbb még a tűztől is megvédi értékeidet, szóval érdemes a fontos dokumentumokat is itt tárolni. Az benne tárolt érték nagyságához mérten érdemes trezort választani.

 

A trezoroknak van egy másik nagy előnye is: a benne tárolt értékekre magasabb kockázatvállalási értékhatárral köthetsz biztosítást, ami nagy fegyvertény például a páncélszekrényekhez képest.

Természetesen vannak közöttük különbségek is, ezzel kapcsolatban azonban két jó hírünk is van számodra. Az egyik, hogy minden igény számára van megfelelő szerkezet, így te is kiválaszthatod a számodra legjobbat. A másik, hogy teljesen mindegy, melyik verziót választod, meghibásodás vagy kulcselhagyás esetén egyformán van megoldás minden esetben.

 

Mi történik, ha meghibásodik a trezor?

 

 

Egy ilyen szerkezetet évtizedekre vásárol az ember. Ilyen hosszú idő alatt azonban előfordulhat, hogy valami miatt meghibásodik a trezor. Ha nem engedelmeskedik értékeid őrzője, nem kell kétségbe esned, van megoldás a problémára. Nem, nem az internetes videók lesznek a segítségedre, ide szakember kell, aki sérülés nélkül kinyitja a széfet, és meg is javítja azt.

Rosszabb esetben megfúrja, de utána helyre is állítja, hogy nyoma se maradjon.

 

Hogy zajlik a trezor nyitás és javítás?

 

 

A probléma észleltekor küldesz a trezorról egy fényképet, ha tudod, akkor a pontos tipusát. Majd felhívsz minket , és a telefonban elmondjuk, hogy körülbelül mennyi idő lesz, és mennyibe fog kerülni a trezor nyitás.

A szakember a helyszínre érkezik és felméri a problémát és pontosítja az árajánlatot. Itt még lehetnek változások, hiszen lehet, hogy zárcserére lesz szükség, elképzelhető, hogy a mechanikai nyitás lesz a megoldás, az is lehet, hogy egy alkatrész cseréjére van szükség – mindez csak a helyszínen derül ki.

 

Megtörténik a trezor nyitás, illetve szükség esetén javítás, vagy zárcsere.

Ha szeretnéd kiküszöbölni a hasonló helyzeteket, érdemes 2-3 évente egy általános ellenőrzés végeztetned, így ha valami el is akart romlani, már biztosan nem fog, ha időben szakértő kezekbe kerül. Így megóvhatod az értékeidet és a trezorodat is egyaránt. Mi lehet ennél jobb befektetés?

Ha bezárult a trezor, és te magad sem férsz hozzá értékeidhez, ne habozz, keress minket bátran és segítünk.

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Hívj most! 06 20 575 15 95

Hívj fel!