Vészmegoldás a trezor nyitás!

 

Ha te is az a fajta vagy, aki már a küszöbön állva azon gondolkozik, hogy vajon jól elrejtett-e minden értékes dolgot a kíváncsi szemek elől és amiatt aggódik, hogy elég biztonságos-e a bejárati ajtó, akkor a trezorokat neked találták ki. Ha most hevesen bólogatsz, hiszen már van egy ilyen szerkezet az otthonodban, akkor megnyugodhatsz, a pénzed, az ékszereid és a tárgyaid biztonságban vannak. De mi történik, ha maga a trezor hibásodik meg? Hogy férhetsz hozzá újra az értékeidhez? A trezornyitás a záras szakma királya.

 

Először is, ne aggódj! Ha valami miatt nem nyílik a trezor, próbálj meg egy kicsit lehiggadni. Szó sincs arról, hogy örökre elzárva maradnak az értékeid… bár tény, hogy remek spórolási technika lenne, ha egy biztonságos trezorral zárnád el magad a költőpénzedtől, azért nem árt, ha egy profi szakembert hívsz a helyszínre, aki kisegít a szorult helyzetedből. A spórolásra pedig valami mást kell majd kitalálnod.

 

Milyen fajta trezorok léteznek? Melyiket érdemes választani?

 

Felsorolni is nagy kihívás, milyen fajta trezorok léteznek, ugyanis számtalan van a piacon. Abban egységesek, hogy nagyon magas mechanikai védelmet nyújtanak, masszív zárszerkezettel és zsanérozással vannak felszerelve, a legtöbb még a tűztől is megvédi értékeidet, szóval érdemes a fontos dokumentumokat is itt tárolni. Az benne tárolt érték nagyságához mérten érdemes trezort választani.

 

A trezoroknak van egy másik nagy előnye is: a benne tárolt értékekre magasabb kockázatvállalási értékhatárral köthetsz biztosítást, ami nagy fegyvertény például a páncélszekrényekhez képest.

Természetesen vannak közöttük különbségek is, ezzel kapcsolatban azonban két jó hírünk is van számodra. Az egyik, hogy minden igény számára van megfelelő szerkezet, így te is kiválaszthatod a számodra legjobbat. A másik, hogy teljesen mindegy, melyik verziót választod, meghibásodás vagy kulcselhagyás esetén egyformán van megoldás minden esetben.

 

Mi történik, ha meghibásodik a trezor?

 

 

Egy ilyen szerkezetet évtizedekre vásárol az ember. Ilyen hosszú idő alatt azonban előfordulhat, hogy valami miatt meghibásodik a trezor. Ha nem engedelmeskedik értékeid őrzője, nem kell kétségbe esned, van megoldás a problémára. Nem, nem az internetes videók lesznek a segítségedre, ide szakember kell, aki sérülés nélkül kinyitja a széfet, és meg is javítja azt.

Rosszabb esetben megfúrja, de utána helyre is állítja, hogy nyoma se maradjon.

 

Hogy zajlik a trezor nyitás és javítás?

 

 

A probléma észleltekor küldesz a trezorról egy fényképet, ha tudod, akkor a pontos tipusát. Majd felhívsz minket , és a telefonban elmondjuk, hogy körülbelül mennyi idő lesz, és mennyibe fog kerülni a trezor nyitás.

A szakember a helyszínre érkezik és felméri a problémát és pontosítja az árajánlatot. Itt még lehetnek változások, hiszen lehet, hogy zárcserére lesz szükség, elképzelhető, hogy a mechanikai nyitás lesz a megoldás, az is lehet, hogy egy alkatrész cseréjére van szükség – mindez csak a helyszínen derül ki.

 

Megtörténik a trezor nyitás, illetve szükség esetén javítás, vagy zárcsere.

Ha szeretnéd kiküszöbölni a hasonló helyzeteket, érdemes 2-3 évente egy általános ellenőrzés végeztetned, így ha valami el is akart romlani, már biztosan nem fog, ha időben szakértő kezekbe kerül. Így megóvhatod az értékeidet és a trezorodat is egyaránt. Mi lehet ennél jobb befektetés?

Ha bezárult a trezor, és te magad sem férsz hozzá értékeidhez, ne habozz, keress minket bátran és segítünk.

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabó Dénes

Szabó Dénes

Zárszakértő, autózár nyitó specialista

Eddig több mint 4000 autót nyitottam sérülésmentesen, és több 100 zárnyitás áll már mögöttem.
Szakértelmemmel Neked próbálok segíteni, ha bajba kerülsz!
Szabó Dénes
Call Now Button