Széfnyitás Budapesten, szakember segítségével!

 

Elfelejtett kód, melléütött szám? Egy telefon, bankkártya vagy kapu esetében nincs ezzel semmi gond, hiszen kapunk új lehetőséget a próbálkozásra, illetve élhetünk a törlés gomb adta lehetőségekkel is. De mi a helyzet egy széffel? Ha ott elütsz egy számot, vagy elfelejted a kódot, mi a teendő, hogyan tudunk segíteni a széfnyitásban Budapesten??

Akár a munkahelyeden, akár az otthonodban ér kellemetlen szituáció a széffel (elfelejtett kód, beragadt zár vagy meghibásodott rendszer), az minden esetben egyfajta stresszhelyzet. Ilyenkor természetes, hogy az ember először a barátoktól, ismerősöktől kér tanácsot, azonban ez nem veszélytelen. Eláruljuk, miért!

 

Ne higgy az akciófilmeknek!

 

Biztosan a te emlékezetedben is élénken él a kép, ahogyan a jó- vagy éppen a rosszfiú fülét a széf ajtajára helyezve tekergeti a zárat, és pikk-pakk feloldja, néhány perc alatt. Nos, a való életben ez nem így működik. A széfek, típusuktól függően különböző zárrendszerrel működnek, így a megjavításuk, kinyitásuk is különféle technikákat igényel. Ezeket külön képzés keretein belül tanítják, egy egész szakma szól erről, és – sajnos – nem az a fajta, amiket a filmekben látni.

 

A Google sem mindig a barátod

 

Néha kifejezetten rossz irányba visz el: ilyenek például a különböző, „jól bevált” házi praktikák és trükkök a széfek kinyitásához, újrakódolásához. A hajtűt, a gémkapcsot, és minden egyéb, éles, vékony, tűhegyes tárgyat nem csak azért érdemes kizárni, mert az idődet pazarolja, de azért is, mert ha rosszul vagy rossz helyre nyúlsz velük, olyan meghibásodásokat okozhatnak hogy egy szimpla javítás árának többszörösét kell majd kifizetned. Ha pedig a széf sérül, akkor még az is előfordulhat, hogy a benne lévő értékek is sérülnek, vagy veszélynek vannak kitéve, ami, valljuk be, sem magánemberként, sem az üzleti életben nem kívánatos dolog.

 

Ha egyik sem jön be, mégis mi a megoldás?

 

Az internetes kereső nem rossz, ha jól használod – például egy, a közeledben lévő, hozzáértő szakember elérhetőségének felkutatására. A szakember, és a hozzáértő szavak kiemelése azért nagyon fontos, mert a megfelelő tudás, tapasztalat és eszközök nélkül több kárt tehetnek a széfben, mint amekkora a probléma valójában.

Az ilyen bonyolult zárszerkezetek extrém érzékenyek a külső behatásokra. Gondolj csak bele: ha egy szimpla bejárati ajtónál gondot okoz egy apró, letört darab a kulcsból, vagy néhány karc és piszok, mit okozhat mindez egy széf bonyolult zárrendszerében?

A széfek, trezorok nem csak az elfelejtett kód, vagy a tévesen beütött számkombináció miatt maradhatnak zárva, de műszaki meghibásodás is okozhat ilyen kellemetlenséget – az ellen pedig a laikus végképp nem tud semmit tenni, csupán reménykedni, hogy a szakember hamar kiérkezik. Egy hozzáértő szakember úgy fogja kinyitni a széfet, hogy az semmilyen sérülést ne szenvedjen közben.

Ha van otthon széfed, vagy széffel, trezorral dolgozol, érdemes elmenteni legalább egy, profi szakember telefonszámát, akit azonnal tárcsázhatsz az első pár perc pánikolás után – hogy aztán nyugodt szívvel folytathasd a napod, ha megoldódott a probléma. Keress minket bizalommal!

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Elérhetőségem: +36 20 575 15 95

 

Hívj most! 06 20 575 15 95

Hívj fel!