Toldi széfnyitás, ha az értékeidhez nem férsz hozzá

 

Ha egy Toldi széf büszke tulajdonosa vagy, akkor bizonyára ódákat tudnál zengeni a biztonságos felépítéséről, az erős zsanérokról és az acélhevederekről is. Hiszen ha értéket tartasz az otthonodban vagy az irodában, akkor elengedhetetlen, hogy egy ilyen megbízható „társ” őrizze azokat. Tolvaj legyen a talpán, aki Toldi széfnyitásra adja a fejét!

De mi a helyzet akkor, ha te magad akarsz hozzáférni az értékeidhez?

A széf biztonságos, megbízható és jó dolog, egészen addig, amíg el nem romlik. Onnantól fogva inkább bosszúság forrása, hiszen ahogy a tolvajoknak, betörőknek, úgy neked is ellenáll…  Mit lehet ilyenkor tenni? Hogy fogod viszontlátni a vagyonodat? Ne aggódj, segítünk!

 

Miért jó a Toldi széf?

 

A Toldi széf nagyon megbízható, ha garantáltan el akarsz rejteni valamit a világ elől. Ezeknek a széfeknek az alapját egy többrétegű acéltest adja, a benne elhelyezett értékeket pedig vastag, acélból készült széfajtó, valamint az acéllap borítás is védi.

A nyitást egy fém kilincs segíti, ez az ajtótestbe forduló kivitel, ami az erős belső zsanérokkal erősített belső rész levágása ellen véd. A széfbe helyezett értékes tárgyakat négyirányú záras tömör acélhevederek óvják.

Kétféle változat létezik: az egyiket rövid, egytollas kulcs nyitja, a másikhoz hosszú kéttollas kulcs való.

 

Mi történik, ha nem tudod kinyitni a saját széfedet?

 

Kellemetlen eset, de megtörténhet, hogy valamiért nem nyílik ki a széfed. A legfontosabb, hogy ne ütögesd, ne vágd ki az ajtaját, ne próbáld egyedül feltörni a zárat és a flexet is felejtsd el gyorsan, mert hatalmas károkat okozhatsz vele, akár a széf teljes tartalma megrongálódhat, megsemmisülhet.

Tudjuk, hogy nagyon bosszantó az eset, de az egyetlen logikus megoldás amit tehetsz, ha szakembert hívsz a helyszínre. Ő elmondja, mi okozhatja a problémát és mit kell tenni azért, hogy a gond megoldódjon.

 

Mi van akkor, ha a széf működik – de nincs meg a kulcsa?

 

Ha nem a széf hibásodott meg, hanem a kulcsát veszítetted el, szintén szükséged lesz egy szakember segítségére. Egy széfkulcs másolása – vagy az új kulcs megalkotása, ha mind eltűnt – nagyon összetett feladat, nem úgy működik, akár egy szimpla ajtókulcs másolás. Itt még a legkisebb eltérés is számíthat, akár tizedmilliméterre pontosnak kell lenni.

Még a kulcs anyagának az összetétele is fontos! Mindehhez természetesen speciális gépparkra van szükség, amely segítségével egy szakember el tudja készíteni a széf kinyitásához tökéletes kulcsot.

 

Mennyibe kerül egy Toldi széf kinyitása?

 

Joggal merül fel a kérdés, hogy vajon mekkora számlára számíthatsz majd a különböző műveletek végén. A helyzet az, hogy ez nagyon sok dologtól függ, ezért pontos összeget nehéz mondani.

Ha csak bezárult, viszonylag könnyen ki tudjuk nyitni, de ha megrongálódott a szerkezet, elképzelhető, hogy zárcserére lesz szükség, sőt, olyan is van, hogy a műszaki nyitás a megoldás.

Ha felhívsz minket, már tudunk nagyjábóli összeget mondani, amikor kiérünk a helyszínre és felmérjük a helyzetet, akkor pedig pontosan meg tudjuk mondani, hogy mennyibe fog kerülni. Még a munka megkezdése előtt adunk árajánlatot – vagyis nem lesznek menet közben meglepetések.

 

Gondolj a karbantartásra!

 

Sokan nem tudják, de a széfeknek is szüksége van bizonyos időszakonként karbantartásra. Ez azt jelenti, hogy 2-3 évente érdemes akkor is szakembert hívni, ha hibátlanul működik a szerkezet. Így elkerülheted az olyan kellemetlen helyzeteket, amikor a legrosszabb pillanatban mondja be az unalmast a zár.

A karbantartás alkalmával bizonyos alkatrészeket ki is cserélhet a szakember, így elkerülve a későbbi gondokat. Hiszen lehet, hogy a széf a te értékeid biztonságáért felel, azonban szerkezet épsége a te felelősséged…

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Hívj most! 06 20 575 15 95

Hívj fel!