Ne csak a zárnyitás árakat nézd, hanem azt is, hogy ezért a pénzért mit kapsz!

 

Az ajtó előtt állva bizonyára azon gondolkozol, hogy fogsz bejutni, ki siet a segítségedre és mennyi egy zárnyitás ára.

Ha nem tudsz bejutni a bejárati ajtón, akkor előbb a düh jön, aztán a frusztráció, majd az aggodalom. Ezt a szorult helyzetet az ellenségének sem kívánja az ember!

Ha a fenti kérdések közül bármelyik is felmerült benned, akkor a legjobb helyen jársz: segítünk neked bejutni az otthonodba, és az árainkat megtalálod ebben a cikkben, vagyis nem érhetnek meglepetések.

 

Az összeg függ attól, pontosan milyen zárszerkezetről van szó és az is befolyásolja, nyitva vagy zárva van a szóban forgó ajtó, de ha tovább olvasol, akkor nagyjából képet kaphatsz a zárnyitás árakról.

 

A régi fajta, 1 tollas vagy 2 tollas zárnyitás ára

 

Azokat a kulcsokat nevezzük tollasnak, melyeknél a szár végén egy vagy két irányba úgynevezett bástyák helyezkednek el. Ne gondolj semmi extrára: ez a klasszikus kulcs-forma, ha azt mondanák, az Activity-ben valószínűleg ilyen kulcsot szoktál rajzolni. Tulajdonképpen ezeket a bástyákat hívják tollaknak. Ezek a kulcsok jellemzően hosszabbak, mint a cilinderes zárba illő kulcsok. Nem számítanak túl biztonságosnak, jellemzően régi garázskapukat, kertajtókat, pincelejáratokat, esetleg szobaajtókat nyitnak ezek a kulcsok.

1- 2 db 1 tollas vagy 2 tollas zárnyitás árak általában 15.000 forint + Áfa = 19.050 Ft áron vannak nálunk.

 

Tollas kulcsok

A cilinder zárbetétek nyitásának ára

 

A cilinderes zárak ma már a legelterjedtebb szerkezetek Magyarországon. Ezekbe illeszkednek az apró, a köznyelvben úgynevezett „elzett” kulcsok. Sokkal biztonságosabbak, mint a tollas zárak, így a legtöbben erre a szerkezetre váltottak hazánkban azok is, akik korábban tollas zárakat használtak. Ám egy idő után ezek a zárbetétek is meghibásodhatnak. Másik fontos szempont az alapzárakon túl a biztonsági szint, ami ellen véd. Ilyen a fúrás, törés, maghúzás, vagy a finomnyitás elleni védelem…

Ha az ajtó nyitva van, a cilinderes zárbetét cseréjének az ára 15.000 Ft+ Áfa = 19.050 Ft.

Ha az ajtóban a zárbetét zárt állapotban romlott el, akkor a zárnyitás + zárcsere ára 15. 000 Ft+ Áfa, vagyis 19.050 Ft. (max. 2 db zárbetét).

Ehhez még az anyagköltség jön hozzá, ha azt szeretnéd, hogy mi adjunk hozzá újat. Ennek ára a zárbetét hosszától, és a biztonsági szintjétől függ 3. 000 Ft- 30. 000 Ft- ig.

 

Cilinder zárbetét

 

A zárszerkezet cseréjének ára

 

Ha nagy a gond, akkor nem elég a zárbetét cserélése vagy a szerelés. Ebben az esetben az egész zárszerkezet cseréjére szükség lehet. Ha egy kicsit is úgy látjuk, hogy a javítással nem érnénk el a kívánt célt, mindenképpen a teljes szerkezet kicserélését javasoljuk, bár ez ritka. Ilyen, ha a kilincsnyelv, vagy a zárnyelv nem megy vissza…

Ennek a költsége 15.000 forint + Áfa = 19.050 Ft.

 

A Mottura, Securemme zár nyitása, ha az ajtó zárva van

 

Az Olaszországból származó, nemzetközi téren is elismert biztonsági zárak, valamint a szintén olasz, ám régebbi típusú Securemme zárszerkezetek nyitását, cseréjét is vállaljuk.

Ennek ára 40.000 forint + Áfa = 50. 800 Ft.

 

Mindenhol ezek az árak érvényesek?

 

Ha egy zárbetétet, és a zárszerkezetet is cserélni kell, az nem azt jelenti, hogy 30. 000 Ft+ Áfát fizetsz, ilyenkor csak az egyik díját számoljuk fel, de mindig előtte egyeztetünk!

A fentebb említett árak Budapest területén érvényesek. A fővárosban a kiszállás ingyenes, így erre nem kell plusz költségeket számolnod, ha bajba kerültél.

Ha vidéken van szükséged segítségre, akkor is hívhatsz minket: már a telefonban megmondjuk, hogy várhatóan mennyibe fog kerülni, így nem érhetnek meglepetések!

 

Itt érsz el minket: 06 20 575- 15-95

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95