Nehéz kérdés az ajtózár szerelés zárcsere nélkül

 

Az ajtó legfőbb funkciója az, hogy ne nyíljon ki bárkinek aki arra jár, azonban ha a saját bejáratod előtt állsz tehetetlenül, akkor már egy kicsit túlteljesítette a feladatát. Ha a kulcs nem nyitja az ajtót, vagy éppen a nyitott nyílászáróval nem boldogulsz, akkor nem kérdés, hogy segítségre van szükséged. A jó hír az, hogy mi tudunk neked segíteni, az ajtózár szerelés nem feltétlenül jelent zárcserét.

 

Ha az ajtózár szerelésről rögtön egy komplett zárcsere jelenik meg a lelki szemeid előtt és gondolatban már ki is ürítetted a bankkártyádat, akkor jó ha tudod, nem kell kétségbe esned, amikor egy meghibásodott ajtóval akadt konfliktusod.

Speciális zárszerelési technikánknak köszönhetően nem feltétlenül szükséges tönkretenni a zárat ahhoz, hogy kinyíljon az ajtó, sőt, sok esetben a komplett zárcsere is elkerülhető. Ne aggódj, bármi okozza is a gondot, megoldjuk ott a helyszínen, nem hagyunk magadra egy hibás bejárati ajtóval! 

 

Hogyan néz ki a zárszerelés?

 

  1. Ott állsz az ajtód előtt, ami nem nyílik, nem zárul, nem megy bele a kulcs, vagy belemegy, de bele is törött… egyszóval hívsz minket, mert baj van a záraddal.
  2. A telefonban alaposan kikérdezünk a tünetekről, és adunk egy árajánlatot. Fontos, hogy ezt még ne vedd készpénznek, hiszen amíg nem látjuk személyesen a zárat, mi sem tudunk egészen biztosat mondani!
  3. A hívástól számított 1 órán belül a helyszínen vagyunk, ha Budapesten vagy, de vidékre is hívhatsz minket. 
  4. Megnézzük a zárat, felmérjük a helyzetet, megoldási javaslatot és pontos árajánlatot adunk.
  5. Ha elfogadod az árajánlatot, kinyitjuk/megjavítjuk, vagy végső esetben kicseréljük a zárat.

 

Miért jobb az ajtózár szerelés, mint a zárcsere?

 

Sok esetben, ha nem olyan nagyfokú a meghibásodás, elég megszerelni a zárat. Ez több okból is praktikus. Egyrészt sokkal költséghatékonyabb, hiszen egy új zár önmagában drágább, mint a javítás költsége, nem beszélve a későbbi kulcsmásoltatásról. Emellett sokkal kisebb az esély a roncsolásra, hiszen ugyanaz a zárszerkezet kerül vissza a helyére a javítást követően. Ráadásul ajtórácsok esetében például sokkal rövidebb idő alatt tudjuk orvosolni a problémát. 

Persze ez természetesen nem jelenti azt, hogy mindenáron megjavítjuk a zárat. Ha azt menthetetlennek ítéljük, mindenképpen javasoljuk a cserét.

 

Mikor érdemes szakember hívnod a helyszínre?

 

Ha nem tudsz bejutni a lakásodba vagy éppen ellenkezőleg, beragadtál oda, esetleg nem enged be a kertkapu, akkor mi azonnal a helyszínre sietünk, és megoldjuk a problémát. A legtöbben ilyenkor egy az egyben kicserélik a zárat, mi azonban, ha csak egy kis esély is van rá, igyekszünk megszerelni a szerkezetet. Legyen szó biztonsági ajtóról, hevederzárról, hagyományos-, oldalrúd-, vagy kisegítő zárról, számunkra nem akadály!

 

Ne aggódj, nem sérül meg az ajtó!

 

A nálunk dolgozó szakemberek speciális szerszámaik is a sok éves tapasztalatuknak köszönhetően úgy oldják meg a fennálló problémát, hogy közben nem kell aggódnod amiatt, hogy esetleg karcolódik vagy megsérül az ajtó. Onnantól kezdve pedig, hogy a helyszínre érünk, hamarosan megoldódik a gond! 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

 

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95