Vajon mi lehet a titka a sérülésmentes autó ajtónyitásnak?

 

Veled is megtörtént, hogy nem tudtál bepattanni a volán mögé, mert nem nyílt az autó ajtaja? Most már biztos vagy benne, hogy nem hiába ment át előtted péntek 13-án a fekete macska az úttesten? Ne roskadj bele a modern babonákba, keresd fel az autó ajtónyitás hétköznapi varázslóját: a profi szakembert, aki pillanatok alatt kinyitja kocsid ajtaját! 

 

Egy probléma-egyetlen megoldás

 

Hallottál már te is számtalan rémtörténetet arról, hogy megbokrosodott kocsiajtók miatt emberek késték le sorsfordító személyes találkozóikat és szakmai előmenetelüket biztosító meetingeket?

Sose gondoltad volna, hogy ez veled is megtörténhet, és mégis, íme, a megtestesült rémálom. Ott állsz az utcán, a farkasordító hidegben és tehetetlen vagy, mert egész egyszerűen egyik pillanatról a másikra a kocsiajtó betonbiztosabban zárja el előled az utasteret és az úti célt, mintha hét lakat alá helyeznék. Ne pánikolj, van gyors, biztos megoldás a problémádra, ha az autód ajtaja nem reagál semmire. Keress fel egy szakembert, aki tudni fogja mi ilyenkor a teendő.

Ha nem akarod, hogy ez a napod tényleg a balszerencse csillagzata határozza meg, ne próbálkozz egyéb megoldásokkal. Ne keresgélj a youtube csatornán csináld-magad videókat, és ne fogadd meg a különböző ígéretes tanácsokat, melyeket önjelölt mindentudók ingyen osztogatnak. A netes szörfölgetés a témában tuti zsákutca.

Hidd el, így fogsz a legjobban járni, ami az időt és az anyagiakat illeti. Ha minket hívsz, tapasztalt kollégánk gyorsan a helyszínre érkezik, könnyedén azonosítja a probléma forrását, roncsolásmentesen kinyitja a gépjármű ajtaját. Fontos, hogy a szakember érkezéséig semmi esetre se hagyd őrizetlenül az autót, főleg, ha a jármű kulcsa kifejezetten látható helyen van, esetleg elvesztetted vagy ellopták!

 

A probléma ezer arca- mikor lehet szükséged autó ajtónyitásra?

 

  • bezártad a slusszkulcsod
  • rossz a központi zár, és bezáródott az autó
  • a riasztó, vagy a lopásgátló lezárta az autó ajtajait, a kulcs bennmaradt
  • lemerült az akkumulátor
  • elromlott a távirányító, nem nyitja az autót
  • feltörték, megrongálták az autózárat
  • elvesztetted vagy ellopták az autókulcsot
  • beletört a kulcs
  • másik akkumulátorról indítottad (bebikáztad) az autót és ettől bezárta magát 

 

Légy ura a helyzetnek!

 

Végső soron mindegy, hogy pontosan mi okozta a problémát és az is, hogy mennyire éles a helyzet: miden esetben elengedhetetlen, hogy nyugodt maradj, ne tetézd a bajt azzal, hogy fejjel mész a falnak. Ne feszegesd az ajtót, ha az átmenetileg kivonta magát a forgalomból és nem működik. Ne aggódj, ez itt nem a vég, a járgány csak tetszhalott, olyan, mint Hófehérke, aki a királyfira várva egy üvegkoporsóban szundikál. De nem te vagy az a dalia, hanem a szakember, aki ismeri vagy legalábbis könnyen felismeri a zárt ajtók titkainak nyitját! 

Egy sor kellemetlenségtől kímélheted meg magad, ha autózár nyitó szolgáltatást veszel igénybe, és bár meglepő lehet, de a szakember segítsége kevesebb költséggel jár, mintha szétfeszítenéd a zárat, vagy betörnéd az ablakot. 

 

Autóajtónyitás gyorsan: mit tegyél, amikor megérkezik a szakember?

 

Fontos, hogy a helyszínen igazolni tudd, hogy tiéd a verda, megfelelő iratok híján ugyanis a szakemberünk nem segíthet neked. Sok más szolgáltatáshoz hasonlóan itt sem érdemes a legolcsóbbat választani: olyan szakértőt hívj ki, aki garantálja a roncsolásmentes nyitást, felelősségbiztosítással rendelkezik, és gyorsan a helyszínre ér.

Mi vagyunk a tuti, ráadásul gyorsan, egy órán belül a helyszínre érünk Budapesten bárhol. Profi műszerekkel, szakemberekkel és alapanyaggal dolgozunk, amely biztos garancia. 

Évek alatt bebizonyítottuk, hogy gyorsan, jó áron, rendkívüli precizitással végezzük el a munkát.

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)
Call Now ButtonHívj fel!