A gyors autóajtó nyitás alapjai

 

Mit ér az autó, ha nem nyílik az ajtaja?

Hiába pöpec a motor, lágyan dorombol(na) a kipufogó, harapnak a fékek és feszes a futómű, ha az autóajtó nyitása lehetetlen, akkor maximum nézegetheted a járművedet. De vajon miért marad zárva? Utánajárunk az okoknak és felvázoljuk a megoldásokat!

 

Amilyen az tulajdonos, olyan az autója

 

A férfiak többségének (de időnként akár nőknek is), rendkívül kényes kérdés az autó állapota és külleme. Biztos, hogy mindenki ismeretségi körében van legalább egy olyan illető, akinek egy porszem sem lehet az autó fényezésén, vagy akinek hibátlanul tiszta az autó belső tere is.

Amilyen az autó, olyan gazdája (vagy épp fordítva) szokták mondani, éppen ezért senki sem szereti elhanyagolni négykerekű „társát”. Sajnos azonban még a leggondosabb kezek alatt is előfordulhat, hogy bezárod a kocsikulcsod, az autóajtó zárja akadni kezd, vagy egész egyszerűen ki sem nyílik.

Ebben az esetben, hirtelen felindulásból még a legóvatosabb tulajdonosok is súlyos hibákat véthetnek, ezért jó, ha van egy olyan telefonszám a mobilodban, amit tárcsázva, gyors és szakszerű segítséget kaphatsz.

Kerüld a klasszikus hibákat!

 

Mindegy, hogy gondos, vagy kevésbé óvatos tulajdonosról beszélünk, a legtöbben mindannyian rosszul reagálnak ebben a helyzetben. Gyakori a feszegetés, az erőltetés, ami még a legapróbb meghibásodásból is képes visszafordíthatatlan károkat okozni a zárszerkezetben, vagy akár a zárat övező fényezésben is.

 

Sose próbáld meg felfeszíteni a zárat csavarhúzóval, mert egy kis hibából könnyen súlyos összegekbe kerülő problémát kreálhatsz.

Tudjuk, hogy mihamarabb szeretnél bejutni az autódba (vagy rosszabb esetben kijutni), de nem érdemes az első, interneten fellelhető lakatost felhívnod, hiszen az autózárak finom mechanikai eszközök, amik pontos szaktudást és céleszközöket kívánnak. Egy általános lakatos kitűnően felfeszítheti egy régi lakatodat, de korántsem biztos, hogy megbízhatóan és szakszerűen megjavítja az autózárad.

 

Autózár nyitás profiktól – miben vagyunk mások?

 

  1. Először is a hívásodtól számítva, villámgyorsan kiérkezünk a helyszínre, ráadásul Budapesten belül ingyenesen!
  2. Bármelyik autót ki tudjuk nyitni 100%, így biztos lehetsz a kinyitásban!
  3. Mi nem felfeszítjük a zárat, hanem sérülés nélkül kinyitjuk az autód ajtaját, azt is megoldjuk, hogy azt a távollétedben is biztonságban tudhasd.
  4. Rendkívül barátságos árakon dolgozunk, hogy ne terheljenek téged felesleges plusz költségek.
  5. A nem működő távirányítód újra fel tudjuk programozni, hogy használhasd!
  6. Ha lemerült az autó akkumlátora, akkor be tudjuk bikázni!
  7. Autólopás elleni szaktanácsadás

 

Ha pedig elégedett voltál velünk, akkor a későbbiekben is lesz egy olyan telefonszám a mobilodban, amit bármikor hívhatsz baj esetén. (06 20 575-15-95)

 

Velünk igazán könnyű a bezárult autóajtó nyitás és javítás, úgyhogy még most jegyezd fel a számunkat, hogy ha gondod akad, ne kelljen még a szerelőt is felkutatnod!

 

Miért ne választhatnád a könnyebb utat, ha az még olcsóbb és gyorsabb is?

 

 

Mi nem csupán a beragadt zárat nyitjuk ki, hanem egy megbízhatóan működő ajtót biztosítunk számodra, amivel egy darabig biztosan nem lesz gondod!

Helyezd jó kezekbe az autódat akkor is, ha valami nem működik megfelelően rajta.

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95