Az autózár javítást bízd szakemberre!

 

Pont most romlott el az autózár? Vagy már egy ideje vacakolsz, és fél, hogy a legrosszabbkor mondja majd be az unalmast? Ne aggódj, az autózár javítás a specialitásunk! Mindegy, hogy teljesen mechanikus, vagy full automata és hiper-szuper biztonságos, mindegy, hogy kívül rekedtél vagy belül, hogy bezárult, vagy éppen zárhatatlan, segítünk! A részletekért olvass tovább.

 

Belegondoltál már, hogy mi mindent kell kiállni az autózárnak?

 

A tűző napon a negyven fokot, előtte néhány héttel pedig a farkasordító hideget és a zárba fagyott nedvességet. Arról nem is beszélve, hogy naponta többször használt alkatrész lévén ez bizony kopik, korrodálódik is. Előbb-utóbb tehát beadja a kulcsot. Vagy ellenkezőleg: nem adja ki a kulcsot. Ha ezt a cikket olvasod, szerencséd van, mert mi nem csak kinyitni tudjuk a bajba jutott tulajdonosok autóit, de utána orvosolni is tudjuk a hibát, ami okozta ezt.

 

Mikor indokolt az autózár javítás?

 

Értelemszerűen akkor, ha az autózár nem működik. Sokan ilyenkor kétségbeesnek, és rögtön a zárcsere árakat számolgatják, de szerencsére a legtöbb esetben a zár megmenthető, javítható, ami jó hír, hiszen ez sokkal olcsóbb és gyorsabb megoldás. Nagyképűség nélkül merem azt állítani, hogy bármikor, ha valami problémád adódik a záraiddal, nyugodtan jelezz, mert szinte biztos, hogy meg tudjuk javítani.

Érdemes már akkor felhívnod minket, ha azt tapasztalod, hogy valami nem az igazi, már akkor is, ha csak néha rendetlenkedik a zár. Sokkal egyszerűbb és kényelmesebb ugyanis egy még működő zárat helyrehozni, felújítani vagy kicserélni, mint a saját autódba bezárva eltölteni akár egy órát a segítséget várva!

Szükséged lehet ránk akkor is, ha megpróbálta valaki feltörni az autódat, de csak megrongálni tudta azt. Szerencsére a jelenlegi autókat nem annyira egyszerű feltörni, már nem lehet egy kiegyenesített ruhafogassal, vagy gemkapoccsal kinyitni, mint ahogy azt a régebbi filmekben látni, de a zárat azért még elronthatják az elfuserált kísérletek.

 

Mikor kell az autózár javítása?

 

Erre a válasz kézenfekvő: amikor nem nyílik ki. Mindegy, hogy automatika probléma, akkumulátor-gondok, távirányító- vagy programozási malőr, vagy az idő vasfoga intézte el a zár szerkezetét. Előfordul például, hogy nem engedelmeskedik a zár, csak körbe- körbe forog a kulcs, vagy a nagy kapkodásban, idegeskedésben sikerült beletörnöd a zárba a kulcsot.
Ne aggódj! Jó helyen jársz. Ezeket mind képesek vagyunk megoldani.

 

Miért válassz minket?

 

Mellettünk állnak az évek és a rutin. Több ezer zár javítása és több száz, addig kinyithatatlannak tűnő zár kinyitása.

A hívásodat követően Budapesten egy órán belül ott vagyunk és azonnal hozzá is látunk az autózár javításnak. Az egész munkafolyamatot végigkísérheted, így biztos lehetsz abban, hogy véletlenül sem marad nálunk plusz egy kulcs a frissen javított záradhoz. Sőt! Minden felmérést követően, még a munka megkezdése előtt tájékoztatunk a várható költségekről. Mindig a legjobb minőségű anyagokkal, alkatrészekkel dolgozunk, de ha sokallod az általunk beszerzett alkatrészek árát, akkor te is hozhatod a beépítendőket, nem fogunk megsértődni. Ezek az alkatrészek lehetnek újak, vagy akár bontottak is, rád van bízva…

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95