Itt a segítség, ha az autónyitás azonnal kell!

 

Ülnél be a kocsiba és indulnál is, hogy minél kevesebb emberrel kelljen közben találkozni? Igen ám, de az egész terv füstbe megy, ha nem nyílnak az ajtók. Amennyiben nem sikerült bejutnod a saját kocsidba annak ellenére sem, hogy a kulcsa a kezedben van, akkor sem kell a tömegközlekedésen kockáztatni az egészséged: neked inkább autónyitás, amire szükséged van azonnal!

 

Mi van akkor, ha meghibásodik a kulcs?

 

Az egyik leggyakoribb ok ilyenkor a távirányítóval felszerelt autók esetében, hogy a slusszkulcsban lemerül az elem, vagy valami miatt elveszíti azt az egyedi kódot, mely segítségével kommunikál a jármű indításgátlójával. Ilyen esetben pedig hiába próbálkozol, az ajtók zárva maradnak.

Ha a lemerült elemre gyanakszol, akkor érdemes először annak kicserélésével próbálkozni – természetesen szakember segítségével, az elemcsere ugyanis trükkösebb, mint amilyennek látszik.

Különösen akkor érdemes erre a hibára gyanakodni, ha már az elmúlt napokban is úgy érezted, egyre közelebb kell állnod az autóhoz ahhoz, hogy érzékelje a kulcsot. Ha mégsem ez a hiba, viszont biztos vagy abban, hogy a nyitószerkezetben van a probléma, érdemes ellenőriztetni, nem veszítette-e el valami miatt egyedi kódját.

 

Lehet, hogy az akkumulátor okozza a gondot?

 

Ha az akkumulátor merült le vagy hibásodott meg. Ha felkapcsolva felejtetted a lámpát vagy a klímát, esetleg már napokkal ezelőtt is érezted, hogy nehezebben indul be az autó, akkor biztos lehetsz abban, hogy az akkumulátorral van valami probléma. 

A zár kinyitásához mindenképpen kérd szakember segítségét! Fontos tudni, hogy ha be kell bikázni az autódat abban is tudunk segíteni.

 

Mi van akkor, ha az autó elektronikája a ludas?

 

A fentieknél nagyobb baj, ha az autó elektronikájában van a probléma. Egyik probléma esetén sem ajánlott az autónyitás megkezdése szakember nélkül, azonban ha az elektronikában van a hiba, különösen fontos, hogy hívj segítséget! Egy laikus egy rossz mozdulattal hatalmas és költséges károkat okozhat a saját autójában. 

 

Autónyitás azonnal, szakember segítségével!

 

Jól látható tehát, hogy érdemes minden esetben egy erre szakosodott szakember segítségét kérni, aki gyorsan és sérülés nélkül oldja meg a felmerült problémát. Piszkálás helyett tárcsázd a számunkat, mi pedig egy óra alatt a helyszínen leszünk, segítünk kikerülni a szorult helyzetedből és azonnal kinyitjuk az autódat! 

Budapest területén belül ráadásul ingyenes a kiszállás, és maximum egy óra kell, hogy odaérjünk. 

Érdemes más most elmenteni a telefonszámunkat, így ha esetleg bajba kerülsz, egyszerűen csak ki kell keresned minket a névjegyzékből, mi pedig indulunk és segítünk: 06-20-575-15-95

Mindegy, hogyan zárult be, mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)
Call Now ButtonHívj fel!