Páncélszekrény szervizre van szükséged? Nem probléma, segítünk!

 

Ha bármilyen értéket tartasz az otthonodban, egy páncélszekrényben biztos, hogy a legnagyobb biztonságban van. Nem fér hozzá senki… lehet, hogy még te sem. Mielőtt elképzelnéd magad amerikai kémként, amint talpig feketébe öltözve belopózol a nappaliba, és ügyesen kinyitod a meghibásodott páncélszekrényt, van egy jó és egy rossz hírünk. A rossz, hogy ez nem Hollywood, nem fog sikerülni. A jó viszont az, hogy egy szakember tud neked segíteni!

 

Mitől romolhat el egy páncélszekrény?

 

A meghibásodásnak számos oka lehet, éppen ezért nem ajánlott hozzányúlnod a szerkezethez, hiszen laikusként több kárt okozhatsz, mint hasznot. A legjobb amit tehetsz egy páncélszekrény meghibásodása esetén az, hogy szerelőt hívsz a helyszínre. De még ennél is jobb, ha előre gondolkodsz, és rendszeresen hívsz páncélszekrény szervizt az időközi karbantartásokra, és biztos nem fog elromlani!

 

Páncélszekrény szerviz – milyen időközönként érdemes karbantartani?

 

2-3 évente akkor is érdemes kihívni egy szakembert, ha semmi baja a páncélszekrénynek. A rendszeres ellenőrzések segítenek abban, hogy ne érjenek meglepetések, és megkímél attól a kellemetlenségtől, mikor a legrosszabb pillanatban adja meg magát az értékeid őrzője. Így bebiztosíthatod magad: ha a szakember valami hibát lát, azt rögtön meg is oldja, nyugodt lehetsz afelől, hogy az értékeidhez más nem, de te biztosan hozzáférhetsz.

 

Mennyibe kerül a páncélszekrény szerviz?

 

Az ár alapvetően a páncélszekrény típusától és márkájától függ, hiszen szinte mindegyik más elv alapján működik, más-más feladatokat jelent a karbantartása. Nagy általánosságban 15-000- 20. 000 forint között mozog az időszakos szerviz (ha nincs vele semmi gond, csak karbantartásra van szükség), ha pedig ennél pontosabb összeget szeretnél tudni, telefonon, a részletek ismeretében tudunk konkrét árakat mondani.

 

Mi történik, ha nyitni kell a páncélszekrényt?

 

Ha elmaradt a szokásos szerviz, és beragadt a zár, akkor már egy kicsit nagyobb feladat elé nézünk – de még ezt is meg tudjuk oldalni. A telefonban előzetesen felmérjük a helyzetet, utána összepakolunk, és valamelyik kollégánk elindul hozzád.

FONTOS! Érkezéskor a kolléga igazolni fogja magát, és ugyanerre kér majd téged is. Ezzel a szakember bizonyítja, hogy nem az értékeidért jött, te pedig azt, hogy a tiéd a szekrény. Ha olyan szerelő érkezik, aki nem igazolja magát és a te kilétedre sem kíváncsi, kezdj gyanakodni!

Ha az elején minden stimmelt, indulhat is a munka. A szerelő felméri a helyzetet és elmondja, hogyan lehet megoldani a felmerült problémát. Elképzelhető, hogy mechanikai zárnyitásra lesz szüksége, vagy egyszerűen csak egy hibás alkatrész okozza a problémát és javítható a dolog, de az is lehet, hogy zárcsere lesz a megoldás. Egy biztos: kollégánk mindhárom esetre fel lesz készülve a megfelelő ismeretekkel és szerszámokkal.

 

Miért nem érdemes egyedül megpróbálnod a nyitást?

 

Jobb, ha nem nyúlsz hozzá egyedül a páncélszekrényhez, mert ha csak egy apró részt kell kicserélni, te viszont az ajtaját feszegeted és kárt teszel benne, akkor mélyen a zsebedbe kell majd nyúlnod.
A megoldás, hogy rendszeres időközönként páncélszekrény szervizt hívsz, akkor is, ha kutya baja… ha pedig problémát észlelsz, azonnal tárcsázol minket.

Jövünk és segítünk!

+36 20 575 15 95

 

 

Hívj most! 06 20 575 15 95

Hívj fel!