Ajtó kinyitása kulcs nélkül? Hogyan?

 

Ellopták a lakáskulcsod? Vagy egyszerűen csak elvesztetted? Netán elfelejtettél kulcsot vinni magaddal és mire hazaértél mindenki más is elment otthonról? Ha így vagy úgy, de ha szorongva állsz lakásod előtt valamiféle isteni segítségre várva, megmutatjuk, hogyan lehetséges az ajtó kinyitása kulcs nélkül!

 

Segítség, kulcs nélkül maradtam!

 

Ha már az összes hajtűdet elgörbítetted, félig eltörted a bankkártyád és a festéket is szinte teljesen lehántottad az ajtó és az ajtófélfa találkozásánál, de a zár még mindig makacsul tartja magát, akkor talán itt az ideje szakértő segítséget hívni. Fölösleges ennél tovább az ajtó előtt topognod tanácstalanul, hiszen ez a probléma biztosan nem fogja megoldani magát. 

(Ha ezek közül egyiket sem tetted, mert még csak fontolgatod, hogyan nyithatnád ki az ajtót, ne is kezdj bele! Szinte biztos, hogy nem fog sikerülni, cserébe viszont sokkal többe kerül a javítás… hívj egyből minket!)

 

Ajtónyitás garantáltan zúzás nélkül

 

Ha te eddig még nem tettél kárt az ajtódban, akkor hívj minket, és mi biztosan nem is fogunk. Nem fogjuk berúgni, sem pedig felfeszíteni: kollégáink úgy nyitják ki az ajtódat, hogy utána nem kell felújításra, újrafestésre vagy javíttatásra költened. 

Az első telefonbeszélgetés során ki fognak kérdezni minden fontos információval kapcsolatban, így már a megfelelő szerszámokkal felszerelkezve fognak a helyszínre érkezni, hogy a lehető leggyorsabban oldják mag a problémát. Ha látsz rá akár csak egy kicsi esélyt is, hogy a kulcsaidat ellopták, akkor elengedhetetlen lesz a zárcsere, nehogy a saját kulcsoddal törjenek be a lakásodba. Minden más esetben azonban menthető a helyzet! 

 

Zárszerkezet javítása

 

Mi abban az esetben is hatékony segítséget tudunk nyújtani, ha az ajtónyitás problémáját nem a kulcs hiánya miatt nem tudod megoldani. Beletört a kulcs a zárba? Vagy esetleg egyáltalán nem akar belemenni, hiába erőlteted? Forog benne értelmetlenül, vagy pont ellenkezőleg, teljesen beleszorult? Szakértő kollégáink nem ismernek lehetetlent! Pályafutásuk során már számtalan ajtót nyitottak ki kulcs nélkül, így bizonyosan a te problémádra is a leggyorsabb megoldást nyújtják.

 

Hogyan kerüld el ezt a szituációt a jövőben?

 

Ha van olyan szomszéd, akivel jóban vagy és meg is bízol benne, érdemes adni neki egy pótkulcsot a lakásodhoz, hogy ha legközelebb kizárod magad, vagy bármilyen okból kifolyólag kulcs nélkül maradsz, meg tudd oldani a problémát külső segítség nélkül is. 

A hétköznapi ajtónyitás során pedig mindig figyelj, hogy nem tapasztalsz-e valami apró szokatlanságot, mert az ilyenek későbbi elromlásokra utalhatnak.

 

Miért minket válassz?

 

  • Kollégáink a zárszerkezetekre szakosodtak, így zúzás nélkül nyitnak ki bármilyen ajtózárat
  • Költséghatékonyan, gyorsan, mégis szakszerűen dolgozunk
  • Rengeteg elégedett kliens tanúskodhat nagyfokú szakértelmünkről

 

Mentsd el a számunk most, hogy ha legközelebb megpróbál az utadba állni egy makacs ajtózár, azonnal tudd, kihez fordulhatsz segítségért! Ha a zárral vagy a kulcsoddal van a baj, fordulj hozzánk bármikor bizalommal, mert

Mindegy, hogyan zárult be, mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95

Call Now ButtonHívj fel!