Ne aggódj, itt megtudod, mit csináljunk, ha kizártuk magunkat!

 

Mit tehetünk, ha kizártuk magunkat a lakásból vagy a házunkból? Előre szólunk, hogy az ajtó betörése, berúgása fájdalmasabb, mint amit a filmekben látsz: a legjobb, ha hívsz egy zárspecialistát!

 

1. lépés: ne pánikolj!

Végy egy mély levegőt és nyugtasd meg magad: nem fogsz a folyósón éjszakázni, télvíz idején a saját küszöbödön megfagyni! Elég stresszt tartogat az élet önmagában is, az ilyen kis bosszantó balesetek bárkivel megeshetnek, gyakran elő is fordulnak a mindennapokban. De ha a megfelelő lépéseket teszed meg az ügy érdekében, akkor két órán belül felszámolhatod a problémát. Ha szerencséd van, zsebedben a mobilod, tárcsázhatod a számunkat.

 

2. lépés: kérj segítséget!

 

Nem mindegy persze, hogy milyet és kitől. Ha nincs nálad telefon, kopogj be a szomszédhoz és vendégeld meg magad egy telefonhívásra. Ha megkínál egy forró teával vagy kávéval is, fogadd el, de a zárral kapcsolatos javaslatait és ötleteit udvariasan engedd el a füled mellett. Hacsak nincs akkora mázlid, hogy ő is egy okleveles zárszakértő, akkor ne bonyolódjatok bele a dologba és a házi megoldásokba. Az is fontos, ha a telefonod a kezed ügyébe kerül, akkor ilyenkor ne a google legyen a legjobb barátod, és ne online, pillanatok alatt akard kitanulni a mesterséget! Ha kipróbálod a netes „tuti tippeket”, jó eséllyel csak fokozod a gondot, könnyen lehet, hogy anyagiakban és időben is kifejezetten rosszul jársz majd. 

 

3. lépés: Ha szakembert hívtál, várj türelmesen!

 

Hívj minket, cégünk szakemberei nagyon sok hasonló problémával találkoztak. Számos horrorsztori van a tarsolyukban azokról az emberekről, akiknek csak a második ötlete volt egy profi felkeresése, és akiknek a házi „megoldásai” már-már javíthatatlan károkat okoztak. Ezért amíg ránk vársz, ne gondold meg magad, ne feszegesd a kilincset, ne törd be az ajtót, mert az ritka drága mulatság lesz.

4. lépés: Legyenek online irataid

 

Igazolnod kell, hogy tiéd a lakás vagy a ház, amibe be szeretnél jutni, ezért jobb, ha a szükséges dokumentumokat elektronikusan elmentve tárolod. Így ha a tárcád a lakásban maradt, akkor is tudod bizonyítani a telefonodon, vagy a szomszéd laptopján, hogy nem betörni segítünk, hanem bejutni otthonodba, ami a sajátod. 

Ha nem gondolkodtál előre és még az igazolványaid egy része sincs nálad, telefonálj a megfelelő személynek, aki biztosíthat igazolást, dokumentumot. Ha van lakcímkártyád, úgy az lesz a legjobb megoldás, ha bemutatod. Ez nem kukacoskodás, cégünk saját biztonságod, pontosabban mindenkori ügyfélköre biztonságáért felelős. Nem lenne ilyen nagy nevünk a szakmában, ha nem mindig az előírásokat betartva járnánk el.

 

5. lépés: Elégedett ügyfélként mentsd el a számodat a telefonodba

 

Ha minket választasz, meglátod, hogy gyors és minőségi munkát végzünk, kiváló, nemzetközileg is elismert szakembereink a legjobb technikai eszközökkel felszerelkezve, elfogadható áron oldják a problémát. Nem hagyunk rumlit magunk után, a zárad pedig jobb lesz, mint újkorában. Ráadásul, ha Budapest területén kerülsz bajba, mi 1 órán belül érkezünk a helyszínre. 

Amellett, hogy sürgős eseteken bármikor számíthatsz ránk, a megelőzésben, zárszervizben ajtók, széfek és autók terén is otthonosan mozgunk. Ha meg szeretnéd előzni a problémákat, mentsd el a számunk és karbantartásra is hívj bizalommal!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95