Nincs meg?! Eltűnt?! Bejárati ajtó kinyitása kulcs nélkül

 

Elfelejtettél kulcsot vinni magaddal és senki nincs otthon, mikor hazaérsz? Elvesztetted a lakáskulcsod? Az is lehet, hogy ellopták? Ha egyedül nem sikerül a bejárati ajtó kinyitása kulcs nélkül,  és teljesen kétségbeesve állsz az otthonod ajtaja előtt isteni segítségre várva, hívj minket, hogy kihúzzunk a pácból!

 

Segítség, nincs nálam kulcs!

 

Ha már hosszú percek, netalán órák óta toporogsz a lakás előtt, de nem oldódott meg a probléma, pedig te már az összes hajtűdet elgörbítetted és a festéket is lekapargattad az ajtó és az ajtókeret találkozásánál, akkor itt az ideje szakértő segítséget hívni. Kollégáink az első telefonbeszélgetés során ki fognak kérdezni minden fontos információval kapcsolatban, hogy már a megfelelő szerszámokkal felszerelkezve tudjanak a segítségedre sietni. Így tudunk a lehető leghamarabb kiszabadítani szorult helyzetedből. 

 

Bejárati ajtó kinyitása kulcs nélkül

 

Ne aggódj, nem fogják berúgni az ajtódat, sőt, ha szerencséd van, még csak zárcserére sem lesz szükség. (Akkor viszont indokolt a zárcsere, ha akár csak egy kicsi esély is van rá, hogy ellopták a kulcsaidat: nehogy illetéktelenek jussanak az otthonodba a későbbiekben.) Egyszerűbb esetekben kollégáink úgy nyitják ki az ajtódat, hogy semmi fizikai sérülést ne okozzanak, így nem kell felújításra, újrafestésre vagy javíttatásra költened a beavatkozást követően. 

 

Zárszerkezet javítása

 

Ha a kulcs megvan, de egyéb galiba okozza a bejárati ajtó nyithatatlanságát, akkor is hatékony segítséget tudunk nyújtani. Beletört a kulcs a zárba? Vagy esetleg egyáltalán nem akar belemenni? Megsérült maga a zárszerkezet és ezért nem nyitja a kulcsod? Vagy számodra teljesen megfoghatatlan és érthetetlen okból makacsolta meg magát a bejárati ajtó? 

Semmi probléma! Tapasztalt kollégáink pályafutásunk során már sokezer ajtót nyitottak ki kulcs nélkül a legkülönbözőbb problémákat orvosolva, így tényleg nem ismernek lehetetlent. Mindegy, hogyan zárult be az ajtód, mi gond nélkül kinyitjuk neked a lehető legrövidebb időn belül, hogy mihamarabb elfelejthesd ezt a rémálmot. 

 

Hogyan kerüld el a hasonló szituációkat?

 

Ha a kulcs hiánya tartóztatott fel az ajtó előtt, érdemes lehet elgondolkodni, hogy egy megbízható szomszédnak, vagy egy közelben lakó családtagnak adj egy másolatot, hiszen egy hasonló helyzetben így könnyen megoldhatod a problémát „házon belül”. 

Ha beletört a kulcs a zárba, vagy elromlott a zár, legközelebb figyelj a jelekre. Ha a mindennapi zárnyitás során a legkisebb akadályt is érzed, az arra figyelmeztet, hogy bármikor tönkremehet a zár, így érdemes azonnal segítséget kérni, mielőtt megtörténik a baj!

 

Mikor és miért hívj minket?

 

  • Kollégáink a zárszerkezetekre szakosodtak, így bármilyen ajtózárat kinyitnak kulcs és zúzás nélkül
  • Gyorsan és szakszerűen, mégis költséghatékonyan dolgozunk
  • Már sokezer elégedett kliens tapasztalta meg munkatársaink precíz szakértelmét
  • Ha bármilyen zárral kapcsolatos problémád adódik, hívj minket bizalommal!
  • Mentsd el kollégáink számát, hogy ha legközelebb az utadat állja egy nyithatatlan zár, azonnal tudd, kihez fordulhatsz segítségért!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95