Ajtónyitó megoldás, ha bent maradt a kulcs a zárban

 

Mindannyiunk számára igazi rémálom akár csak elképzelni is, hogy egy fáradt nap után hazaérve nyitnánk az otthonuk ajtaját, de bent maradt a kulcs a zárban, és mi kint rekedünk. Ha veled ez most meg is történt, akkor először is: részvétünk. Az öröm az ürömben viszont, hogy mi tudunk segíteni rajtad!

 

Se ki se be?

 

Hiába próbálkozol akár nyers erővel, akár apró mozdulatokkal, egyszerűen meg sem moccan a kulcs a zárban? Mielőtt még bekopogsz a szomszédhoz egy fűrészért vagy egy feszítővasért, gondold át, hogy hosszú távon mi lesz a legjobb megoldás. Hamar rá fogsz jönni, hogy ha erőszakkal próbálsz átjutni a makacs bejárati ajtón, és esetleg még sikerül is, rögtön egy újabb problémával szembesülsz majd, mégpedig azzal, hogy zárhatatlanná tetted a saját lakásodat. Hacsak tehát nincs bent semmi olyan tényező, ami miatt fontos, hogy perceken belül megoldódjon a probléma, inkább fordulj szakértő kollégáinkhoz, akik hosszú távon is megoldást nyújtanak a problémára.

 

Garantáltan zúzásmentes megoldás, ha bent maradt a kulcs a zárban

 

A házi praktikákkal több gond is van: 

  1. nem biztos, hogy sikerül
  2. tönkreteheted a zárat
  3. és még csúnya is lesz, ha összekarcolod. 

 

Mielőtt tehát berúgod az ajtót, jó, ha tudod, hogy kollégáink garantáltan zúzásmentesen nyitják ki, ami azt jelenti, hogy a lakásod portája a zárnyitás után is pont olyan lesz, mint előtte volt. Egy karcolás nem sok, annyi sem lesz az ajtónyitás után!

 

Mi a teendő az első telefonhíváskor?

 

Ha úgy döntesz, hogy kollégáink segítségét kéred, fontos, hogy a legelső beszélgetés során összeszedetten próbálj meg átadni minden rendelkezésre álló információt. Próbáld meg felidézni mi történt pontosan, és mindenképp mondd el, hogy milyen típusú zár van az ajtódon. Ha nem tudod a pontos típust, vagy a megfelelő szakkifejezést, az nem a világ vége, de próbáld meg a lehető legjobban elmesélni, hogy általában hogyan működik az ajtó nyitásának/zárásának folyamata. Ezen információk birtokában kollégáink már bizonyosan a megfelelő szerszámokkal felszerelkezve érkeznek meg a helyszínre, így sokkal gyorsabban megoldódik a bezárt ajtó problémája. 

 

Miért minket válassz?

  • Mert gyors és tartós megoldást biztosítunk a problémára
  • Mert garantáltan zúzásmentesen nyitjuk ki az ajtót
  • Mert költséghatékonyan, mégis szakszerűen dolgozunk
  • Mert bármikor fordulhatsz hozzánk segítségért
  • Mert széleskörű szolgáltatást nyújtunk
  • A legtöbb esetben nem kell kicserélni a zárbetétet

Mikor hívj minket?

Ha bent ragadt a kulcs a zárban és neked gyors, mégis biztonságos megoldásra van szükséged, fordulj kollégáinkhoz a legnagyobb bizalommal. 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95