Műanyag bejárati ajtó kinyitása: javítása vagy cseréje a megoldás?

 

Kifogott rajtad az otthonod?  Nem sikerül a műanyag bejárati ajtó kinyitása? Akárhogy feszegeted, rángatod, nem jutsz be az otthonodba? Nem kell új ajtót szerezned csak egy jó zárspecialistára van szükséged!

 

Javítani vagy kidobni?

 

Manapság az a trend, hogy ha elromlik valami, újat veszünk, ezzel komplett szakmákat ítélve halálra. Már csak elvétve tévedünk be egy varrónőhöz, vagy egy cipészhez, hogy tegye rendbe a kedvenc, szakadt ruhánk, vagy a régóta nagy becsben tartott, elvásott cipőnk. Hát, még ha az adott tárgy anyaga műanyagból van. Ha az elromlik, biztos eszünkbe se jut megjavíttatni, mert fel se merül bennünk, hogy egyáltalán lehetséges. Pedig általában létezik rá megoldás, és ez sokszor olcsóbb is, mint gondolnánk!

Ha például gondot jelent a műanyag bejárati ajtó kinyitása, akkor már elég nagy a tét ahhoz, hogy a csere helyett alternatív megoldást keress. Van ugyanis megoldás, sőt, egy külön szakma létezik a megoldásra! És itt nem a lakatosra gondolunk, hanem a zárspecialitásra.

Ha adsz az ajtódnak még egy esélyt, akkor tegyél egy próbát velünk: hívj minket, egy órán belül ott vagyunk, és megjavítjuk!

 

Hogyan történik a műanyag bejárati ajtó kinyitása?

 

Az attól függ, hogy mi az alapszituáció. Ha be van zárva az ajtó és nem nyílik ki, akkor szerencsésebb helyzetben vagy, valószínűleg a zárbetét hibásodott csak meg, nincs más teendő, mint szakemberre bízni egy rutin nyitást és javítást. (A nyitás csak a szakértőnek rutin, laikusként nem egyszerű – inkább ne állj neki egyedül!)

Másik leggyakoribb hiba az ún. felhúzókilincses ajtóknál megakad a zár, és nem nyílik. Ilyenkor a komplett zárszerkezetet kell cserélni egy jó minőségűre.

Kevésbé szerencsés, ha az ajtó nem záródik. Ezeket a típusú ajtókat ugyanis a legtöbb esetben úgy tervezték, hogy csak úgy lehet őket bezárni, hogy előtte felhúzzuk és megtartjuk a kilincset. Ha egyszerre csak megmakacsolta magát és most nem működik, akkor sajnos a komplett zárszerkezetet kell cserélni, ami kicsit költségesebb mulatság, de még ez is olcsóbb, mint új ajtót venni.

Vannak azonban extrém esetek is, például, ha egy rosszakaród telinyomja ragasztóval a zárat. Itt egy egyszerű mechanikai műveletet végzünk el, és ha hiszed, ha nem, ilyen esetben is lehetséges a műanyag bejárati ajtó kinyitása, méghozzá roncsolás nélkül! 

Minden esetben vigyázunk az ajtóra, és azt nem szükséges cserélni, csak magát a zárbetétet, vagy a zárszerkezetet…

 

Miért pont minket keress?

 

  • Az ország teljes területén segítséget nyújtunk és Budapest területén 1 órán belül a helyszínen vagyunk
  • Cégünk arról híres, hogy nálunk jóval több a roncsolásmentes zárnyitás az átlagos szakemberek esetében ismert adatokhoz képest.
  • Van egy végeláthatatlan listánk elégedett ügyfeleink köszönőleveleivel
  • Kollégáink precízek és hatékonyak
  • Bankkártyával és készpénzzel egyaránt tudsz fizetni
  • Megérjük a pénzünket
  • Egy ajtó rendbetételének áráért az összes többihez adunk ingyen jó tanácsot!

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95