Zárszerelés Budapesten – ha még csak sejted is a bajt

 

Nehezen nyílik a régi kapu zárja, vagy a lakásod biztonsági ajtaján kezdi felmondani a szolgálatot valamelyik zárszerkezet? Úgy érzed, valami már nem a régi, de bizonytalan vagy benne, hogy tényleg baja van? Esetleg szorul, beragad? Jó lenne egy gyors zárszerelés szakembert ismerni Budapest környékén? Van pár jó tanácsunk erre az esetre.

 

A zárszerkezetek bonyolult és összetett kis eszközök, ilyenformán olyan apróság is tönkre teheti őket, vagy megakaszthatja a működésüket, amikre nem is gondolnál – például a kulcsra ragadt zsebpiszok. Adunk néhány tippet, mit tegyél, ha úgy érzed, az ajtózár kezdi feladni a szolgálatot, vagy már fel is mondott.

 

Zárszerelés Budapesten: előzd meg a problémát! 

 

Azt szeretnéd, hogy a zárszerkezeted hosszú életű legyen, hiszen egy vagyont fizettél már a megvételekor és a beszerelésekor is. Érdemes ezért nagyon odafigyelni a működésére, nem csak rutinból nyitni-zárni, így azonnal észre fogod venni, ha valami rendellenesen viselkedik. 

Ha például megakad a kulcs vagy nehezebben jut be a lyukba, mint egyébként szokott, vagy elfordítás előtt kicsit meg kell tolni/emelni, mert csak akkor hajlandó mozdulni, biztos lehetsz benne, hogy a zárszerkezetben olyan hiba van, amit nem észlelhetsz kívülről. Ahelyett, hogy beletörődnél, hogy „ez ilyen” és mindennapos rutinná válna a zárral való trükközés, ajánlunk egy jobb módszert: kérd szakember segítségét, aki még csírájában elfojtja a bajt. 

A zárszerelés csupán néhány perc, legrosszabb esetben óra, az eredménye viszont az, hogy a zárad ismét rendesen, akadálymentesen működik. Ellenkező esetben sajnos minden egyes használat során rontasz a helyzeten, míg végül a zárszerkezet teljesen felmondja a szolgálatot, te pedig könnyen ott találhatod magad kizárva a lakásból, vagy éppen belezárva – és akkor fizetheted a zárnyitást, a zárcserét, vagy szerelést, a kiesett idődről nem is beszélve.

 

Ha már kész a baj

 

Természetes reakció, hogy ha nem jutunk be a lakásunkba, a kertünkbe, garázsunkba, vagy esetleg onnan ki, azonnal ránk tör a pánik. Ahogyan akkor is, ha a számunkra fontos helyet (legyen az lakóház, egy üzlethelyiség vagy egy kis garázs) nem tudjuk valamilyen oknál fogva bezárni. 

Ha úgy veszed észre, hogy a zárszerkezeted teljesen bemondta az unalmast, ne erőltesd. A régi, állítólag jól bevált házi praktikákat, melyek talán az ősrégi zárak esetében hoztak némi pillanatnyi javulást, a modern, érzékeny zárszerkezetekhez inkább ne használd – sajnos több kárt okozol vele, mint amennyit segítenél a helyzeten. Amit tehetsz, az az, hogy megnyugszol, telefonálsz egy megbízható szakembernek és elmondod, hol vagy pontosan, és mit tapasztalsz. Ezek után várd meg türelemmel, amíg odaér a segítség.

 

Miről ismerheted fel a megbízható, jó szakembert?

 

 • Türelmes hozzád
 • Pontosan szeretné látni a problémát, ezért
 • Kérdéseket tesz fel
 • Tapasztalt és körültekintő
 • Vigyáz az értékeidre, beleértve az ajtód épségét is

Miért pont minket hívj, ha zárszerelés kell Budapesten?

 

Azon felül, hogy a fenti kritériumoknak teljesen megfelelünk,

 • számos esettel találkoztunk már, az egyszerű kulcselhagyástól a kulcs beletöréséig szó szerint mindennel, így
 • nincs olyan helyzet, ami kifogna rajtunk
 • mindig naprakészek vagyunk a legújabb zárszerelési technikákból
 • emellett az eszközeink tárháza is igen széles, ezért
 • biztosítani tudjuk, hogy működőképesen és használhatóan kapod vissza a zárszerkezetedet, hiszen fontos számunkra, hogy ne tegyünk kárt abban, ami egyébként hibátlanul tud működni,
 • ha kell, ki is cseréljük a zárat.
 • Budapest területén belül egy óra alatt ott vagyunk nálad 
 • hívhatsz minket a hét bármely napján, 0-24 – ránk tényleg bármikor számíthatsz!

 

Hívj minket bátran, akár többször is kisebb karbantartásokra, hogy megelőzd a bajt. Ha pedig már beütött a probléma, fordulj hozzánk bizalommal – mi segítünk majd.

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95

Call Now ButtonHívj fel!