A zárjavítás Budapest bármely kerületében gyorsabb, mint hinnéd!

 

A zárad már nem a régi és megnézetnéd, mielőtt egy nap arra ébrednél, hogy már nem nyílik? Ne odázd el, mert tutira akkor mondja be majd végképp az unalmast, amikor minden perc számít. Zárcsere, zárjavítás Budapest bármely részén – segítünk, mikor és hova fordulj, hogy megelőzd a kellemetlenségeket! 

 

Ha elromlik a zár, legtöbben cserélni akarják. Ilyenkor arra gondol az ember, hogy csak beugrik egy szaküzletbe, megveszi a megfelelő új darabot és pikk-pakk lecseréli. Olykor azonban megeshet, hogy egy rutin zárcserénél többre lenne szükség. Olyan ez, mint amikor az ember elmegy a fogorvoshoz egy biztonsági ellenőrzésre, de nem veti magát alá egy panorámaröntgennek, amely olyan mélyben rejlő problémákat mutathat ki, ami csak évek múlva tör a felszínre, de akkor nagyobb gondot okozhat és több költséget jelenthet, mint ami eredetileg lett volna. A zárral is ez a helyzet: érdemes időnként töviről-hegyire ellenőriztetni, nehogy később nagyobb baj legyen!

Arról nem is beszélve, hogy ha profira bízod a dolgot, sok esetben elég a zárjavítás, és nem kell az egészet lecserélni – így még akár olcsóbban is megúszhatod a dolgot!

 

Budapest zárnyitás: Miért van szükséged szakemberre?

 

Amikor azt érzed, hogy valami nem stimmel a zárral, még nem lehetsz benne biztos, hogy a zár melyik részével adódott a probléma. Az, hogy a zárszerkezetet, vagy magát a zárbetétet érinti a meghibásodás, azt csak egy profi szakember fogja tudni neked megmondani. 

Ha a zárbetéttel van a gond, azt kiszedni sem egyszerű, ha nem tudod hogyan működik.

Ha bemész a zárboltba, akkor ott megkérdezik milyen méretű a zár, ezt le kell mérned. A zárszerelő ezt tudja, és ott helyben ad neked másikat, vagy ha kéred nagyobb biztonságút.

 

Mi lehet a gond a záraddal?

 

Nagyon sokféle zár létezik, és mindnek mások a „típushibái” és nem mindegy, hogy hogyan nyúlunk hozzá. Hogy milyen portálzárad van, azt persze te is meg tudod határozni: figyeld meg, hogyan nyitod és zárod az ajtót. 

  • A váltós portálzár esetén a zár csapdanyelve nem csak a kilinccsel, hanem a zárbetéttel is hátrahúzható. 
  • A csapdás kilincs lenyomása nélkül a csapdanyelv belecsúszik majd beleakad az ellenoldalba, mely nem engedi kinyílni az ajtót. 
  • A görgős portálzár egy görgős retesszel záródik és nyitódik, mindkét esetben elegendő csupán betolni vagy meghúzni azt. 
  • A kampós portálzárak kétszárnyú ajtókban és tolókapu zárakban gyakoriak. Itt a kampós nyelv beakad az ellenrészbe, mely nem csupán a nyitás irányába képes rögzíteni az ajtót, hanem az esetleges elhúzás irányába is.

 

Ahány zár, annyi hibalehetőség, évek kellenek ahhoz, hogy az ember mindegyikben profi legyen. Ám ha sürgős lenne a zárjavítás, és nincsenek éveid erre, akkor jobban jársz, ha szakembert hívsz!

 

Miért minket hívj zárjavítás miatt Budapest környékén?

 

Mi finoman és elegánsan bánunk az ajtód érzékeny testrészével: felhangoljuk, vagy kicseréljük. Budapesten kiérünk a helyszínre szűk egy óra alatt, villámgyorsan felmérjük a terepet, és még a gondot is megoldjuk közel 10 perc alatt. 

És hogy miben tudunk még neked segíteni? Zárjavítás, zárcsere, zárnyitás!

Olyan ez mint egy ütős 3 az 1-ben kávé. Ha nem tudod helyesen belőni a problémát, nem gond: bármi is a valódi oka annak, hogy nem nyílik a zár, mi, a végére járunk. Kimegyünk a helyszínre, kikapjuk a helyéről a zárat, megjavítjuk, vagy lecseréljük újra. 

Ne aggódj a zár miatt! Csak hívj minket, és megoldjuk a gondot. Sürgős eseteken bármikor számíthatsz ránk, de a megelőzésben, zárszervizben ajtók, széfek és autók terén is otthonosan mozgunk. 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95