„Segítség, kizártam magam a lakásból!”

 

Csak egy pillanatra léptél ki a lakásodból. Mikor hallottad az ajtó kattanását már tudtad, hogy a kulcs odabenn maradt… de ekkor már késő volt. A bejárat becsukódott, te pedig teljesen egyedül maradtál. A kulcsok csak néhány méterre vannak, mégis elérhetetlenek.

 

Mi a teendő ilyenkor? Hogy fogysz újra bejutni a lakásba?

 

Nincs annál kellemetlenebb, mint mikor az ember kizáródik a saját otthonából. Ha szerencséd van, fel vagy öltözve és a hajad is rendezett, de hallottunk már olyanról, akinek egy szál köntösben sikerült előadnia ezt a műveletet, mert csak kiugrott, hogy levigye a szemetet egy álmos vasárnap reggelen.

Hááááát… ez a pontos leírása annak, hogyan lehet remekül tönkretenni egy nyugisnak indult hétvégét vagy keresztülhúzni a precízen megtervezett nap programját. Ehelyett az aktuális tennivalók listájára az idegeskedés és az ácsorgás került. Egészen addig, amíg nem hívsz egy szakembert a helyszínre.

 

„Mit tegyek, ha kizártam magam a lakásból?”

 

Amíg a folyosón vagy a kertben ácsorogva gondolkozol azon, hogy miként oldhatnád meg a problémát, biztos felvillant néhány, amerikai filmben látott jelenet, amikor egy szál dróttal vagy hajtűvel nyitják ki a zárat. Ha már eléggé kétségbeestél, nyilván el is gondolkoztál azon is, miként juthatnál be az erkélyen keresztül, vagy azon töprengsz, hogy mivel törhetnéd be az ablakot, hogy bemászhass rajta.

Bármelyik verzió is tűnik a legegyszerűbbnek, gyorsan felejtsd el, hiszen ezekkel több kárt okozhatsz, mint hasznot! Simán tönkreteheted a zárat vagy megkarcolhatod az ajtódat, ha dróttal vagy hajtűvel próbálkozol. Nem beszélve a további lehetetlen ötletekről, melyek nem csak költségesek, de még veszélyesek is. Szóval ahelyett, hogy felmásznál az erkélyhez vagy betörnéd az ablakot, hívj szakembert a helyszínre!

 

Miért érdemes szakembert hívni?

 

Egy ilyen problémákra szakosodott szerelőnek vannak olyan speciális eszközei, melyek segítségével könnyedén ki tudja majd nyitni az ajtót, te pedig újra hozzájuthatsz a kulcsodhoz. A több éves szakmai tapasztalatnak köszönhetően biztosan nem keletkezik maradandó sérülés sem a zárban, sem pedig az ajtóban.

Igen, a szakember pénzbe kerül, a dróttal piszkálás pedig végülis ingyenes. Ám ha jobban belegondolsz, a szakember végső soron olcsóbb, hiszen ha megkarcolod az ajtót, vagy betöröd az ablakot, akkor sokkal több költséged keletkezik majd! (Arról nem is beszélve, hogy mi tutira ki tudjuk nyitni a zárat, te pedig valószínűleg nem fogsz sikerrel járni.)

 

Mennyibe fog ez kerülni?

 

Ne aggódj, ha minket hívsz, Budapest területén belül ingyenes a kiszállás, szóval nem kell már csak azért nagyobb összegeket kifizetned, hogy megjelenik a helyszínen egy szakember.

A zárnyitás ára a zár szerkezetétől és az elvégzendő munkától függ, ám mielőtt kollégánk hozzálát a munkálatokhoz, mindig előre tájékoztat téged arról, mennyit kell majd fizetned a munkáért.

 

Mennyi idő egy zárnyitás?

 

Budapest területén egy órán belül ott vagyunk, és mivel ebben az esetben nem meghibásodásról van szó, hanem egyszerűen benn maradt a kulcs, a művelet egy hozzáértő számára mindössze 5-10 percet vesz igénybe az ajtó sérülése nélkül. Így minél hamarabb tárcsázod a számunkat, annál előbb juthatsz be újra az otthonodba és folytathatod az eltervezett napodat.

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95

Call Now ButtonHívj fel!