Átfogó segítség -itt a villámgyors zárcsere, Budapest!

 

Nap mint nap hosszú évek óta járjuk a várost, minden zegében-zugában cseréljük a zárakat, így a zárcsere Budapest területén is számunkra rutinmunka. Könnyedén veszünk minden akadályt, és ha a fővárosról van szó, akkor minden alkalommal egy órán belül ott tudunk lenni a helyszínen. A legjobb szakemberekkel, a legkorszerűbb eszközökkel és korrekt árakkal dolgozunk.

 

Hogy mi is történik pontosan egy zárcsere során? És mi előzi meg? Miért kell egyáltalán zárat cserélni? Íme néhány kitalált, de egyáltalán nem valótlan történet, aminek bárminemű hasonlatosság az ügyfeleinkhez egyáltalán nem a véletlen műve.

 

Elképzelt ügyfeleink mondták

 

“Kedves Dénes! Sajnos egyike vagyok azon ügyfeleinek, akit komoly veszteség ért, mielőtt az Ön számát hívta volna. Betörtek az otthonomba, elvittek pár könnyen mozdítható, de igen értékes tárgyat is. A zárakat óhatatlanul le kellett cserélni. Öröm volt az ürömben, hogy önök siettek a segítségemre. Korszerűbb, biztonságos zárat szereltek fel, amit, ha időben, még a sajnálatos eset előtt megrendelek, akkor a bűnözők be se jutottak volna lakásomba. De most már, hála önöknek, biztonságban érezhetem magam!”

“Komolyan mondom öregem, te magad vagy az utolsó mohikán! Egy órán belül a helyszínen? Hogyan csinálod? Ha mesterembert hívok S.O.S.-sel, máskor örülök, ha azt mondja, ma hétfő van, tán a héten még belefér! Apám, neked tanfolyamot kéne indítanod a témában! Csak így tovább, és biztos lehetsz benne, hogy az ismeretségi körömben szétkürtölöm, hogy mekkora király vagy” 

“Ami elromolhat az el is romlik, mondja Murphy. De ettől még meg lehet javítani, mondom én, és milyen igaz. Első gondolatom az volt, hogy nosza, nekiesek én magam, szabadidőmben barkácsolok, de aztán mondom magamnak, Dezső, jobb lesz, ha profira bízod a dolgod. És aztán hívtalak is téged. Dénes, a kollégádnak aranykeze van! Vagy legalábbis aranyba kéne foglalni! Köszi a profi munkát!” 

“Kedves Dénes! kisnyugdíjasként nagyon meg kell gondolnom, mibe fektetem bele azt a kis pénzt, amihez hozzájutok! Olyan boldog vagyok, hogy magát választottam! Lecseréltettem a kínai zárakat korszerűre, és már nem kell félnem semmitől. Tudja, nagyon elégedett vagyok a munkájukkal, hát még az áraikkal! Igazán, Budapest viszonylatában ön akciósnak számít.” 

Bár ezek nem megtörtént beszélgetések, de tény, hogy mindhárom esetre volt már példa a működésünk során, és minden esetben ilyen pozitívan nyilatkoztak rólunk az ügyfelek:)

 

 

Miért minket hívj?

 

Nekünk nem kihívás egy a zárcsere Budapesten, de teljes mértékben megértjük, ha valaki rettenetesen bonyolultnak látja. Az is, ha nincs hozzá megfelelő szaktudás és eszközök. De ne pánikolj, keress minket bátran, a fenti példákból is jól láthatod, hogy mindig érdemes szakemberhez fordulni. Ha kicsi a baj, ha nagy, jobb biztosra menni. Lehet, hogy ha lazán magad próbálkozol, akkor nagyobb lesz a kár, mint ami már eleve megesett. Mindegy mi a zár gondja, mi kicseréljük neked sokkal jobbra!

 

 

Szabó Dénes legfrissebb bejegyzései: (see all)

Hívj most! 06 20 575 15 95