Képzelt autó nyitás sztori valós események alapján

 

„Úgy gondoltuk, milyen jó lenne egy szép tavaszi hétvégét eltölteni a közeli hegyekben. Tényleg remekül sikerült az egész, szép időnk volt, a táj pedig gyönyörű. A gyerekeknek is nagyon tetszett. Úgy terveztük, hogy vasárnap estefelé indulunk haza. Már kijelentkeztünk a recepción, indultunk a kocsi felé. Nyúlok a zsebembe a kulcsért, de sincs sehol…”

 

„…A kulcs a feleségem zsebében sincs. Úgy tűnik, egyszerűen elnyelte a föld. Nos, valahol azon a ponton vert le a víz, amikor a táskák átnézése után sem került elő, hiszen a semmi közepén voltunk egy bezárt kocsival, két gyermekkel és rengeteg csomaggal. 

A kulcs végül előkerült, bár ennyi erővel egy másik országban is lehetett volna, ugyanis az anyósülésen hevert. Az ajtók zárva, a kulcs a kocsiban, mi pedig vágyakozva bámultunk befelé az ablakokon, miközben mindenki azon töprengett, melyikünk volt az a szerencsétlen, aki utoljára szállt ki az autóból még péntek délután. Nem baj, én vagyok a férfi, csak nem fog ki rajtam egy zár!

 

Nincs mese, megoldjuk egyedül, nem lehet az olyan nehéz!

 

Első felindulásból, azonnal rákerestünk a különböző praktikákra a neten, így először egy darab dróttal igyekeztünk engedelmességre bírni a zárat. Igen ám, de egy remekbe szabott mozdulatommal gyönyörű karcolást ejtettem a fényezésen, így inkább áttértem a csavarhúzó használatára, de ez szintén nem vált be. Miután végigzongoráztuk az összes, youtube-on ajánlott praktikát, viszont az ajtók továbbra is zárva maradtak, a vezetőoldali rész egyre rosszabb állapotban volt. Két választásunk maradt: az egyik, hogy betöröm az üveget, a másik pedig, hogy segítséget kérek. 

 

Így nem fog menni, szükség lesz egy szakemberre!

 

Végül a B verzió mellett döntöttünk, és tárcsáztuk a villámautónyitás telefonszámát, ahonnan igen hamar meg is érkezett a segítség egy szakember személyében. Miután igazoltuk magunkat, és bebizonyítottuk, hogy valóban miénk a kocsi, néhány pillanat alatt ki is nyitotta az ajtókat, a kulcsot újra a kezünkben tarthattuk, és végre, több órás veszteglés után elindulhattunk haza. Viszont szörnyű belegondolni, hogy ha a kocsi mellett állva egyszerűen csak telefonáltunk volna, sok időt és pénzt megspórolhattunk volna, amelyet most a fényezés helyreállítására fordíthatunk. 

A szakember, az ajtóra ránézve csak a fejét csóválta, és ő is azt mondta, hogy legközelebb egyből őket hívjuk: sok ilyet látott már, és egyik sem végződött jól. Ha az ember rögtön az elején segítséget kér, egy karcolás nélkül megúszhatja az egészet.”

 

A történet valóságon alapul!

 

A fenti sztori nem így történt szóról-szóra, viszont abszolút mindennapos, megtörtént eseteken alapszik, nap mint nap ilyen szituációval találkozunk a munkánk során. Pontosan ezért nem győzzük hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy a probléma észlelésekor azonnal hívj szakembert, és laikusként ne próbáld meg egyedül kinyitni a kocsit!

Csak egy telefon, de időben és pénzben is rengeteget spórolhatsz!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Hívj most! 06 20 575 15 95

Hívj fel!