Szakember segítségével a biztonsági öt ponton záródó ajtó is szervizelhető!

 

A bejárati ajtód abszolút biztonságos, öt ponton záródó, betörésbiztos. A probléma akkor kezdődik, mikor egy váratlan meghibásodás miatt te magad sem tudsz bejutni az otthonodba. Ha a kulcs el sem fordul vagy csak tehetetlenül forog a zárban, akkor már bizonyára borzalmasan ideges vagy, akár egy hosszú munkanap után érkezel haza, akár bevásárlószatyrokkal ácsorogsz a saját lakásod előtt. Mi lehet ilyenkor a megoldás?

Ahogy egyre többen szereltetnek otthonukba több ponton záródó ajtókat, úgy csökken a betörések és besurranások száma, ami üdvös jelenség. Egy ilyen rendszerrel tutira biztonságban tudhatod a lakásod és az értékeid! Azonban ha valami miatt tönkremegy az 5 ponton záródó ajtó, a tulajdonos dolga sem lesz egyszerű. Ha szakszerű segítséget veszel igénybe, nem jelent problémát a jól felszerelt ajtó sem, bejuthatsz a lakásodba és a nyílászáró is úgy működik majd, mint új korában.

 

Mitől adhatja meg magát az öt ponton záródó ajtó?

 

Minél bonyolultabb egy zárszerkezet, annál biztonságosabb. Ugyanakkor minél bonyolultabb a szerkezet, annál nagyobb benne a hibalehetőségek száma is. Megszámlálhatatlanul sok oka lehet annak, ha egy zár felmondja a szolgálatot. Lehet apró hiba vagy komolyabb baj, senki sem tehet róla, óhatatlanul megtörténik az ilyesmi. Egy meghibásodott zárszerkezet, egy elöregedett alkatrész vagy egy eltört kulcs mind okozhatják a meghibásodást. A lényeg, hogy amikor észlelted a bajt, cselekedj tudatosan és próbáld meg nem idegből megoldani a problémát. Hosszú távon sokkal jobban jársz!

 

Öt ponton záródó ajtó kinyitása: ne próbálkozz egyedül!

 

Gondolod, hogy ha egy profi betörő nem tudja kinyitni az ajtót, akkor neked majd simán megy? Ha nem vagy zárszerelő, akkor inkább egyáltalán ne nyúlj a zárhoz! Ne feszegesd a kulcsot, ne piszkáld a zárat és ne próbálkozz semmilyen házi praktikával! Mivel nem értesz hozzá, nem tudhatod, hol van a probléma. Lehet, hogy nem is a zárszerkezet romlott el. Sokszor előfordul, hogy nincs szükség zárbetét cserére, egyszerűen csak szerelni kell a meglévőt – legalábbis amíg a tulajdonos meg nem próbálja kinyitni az ajtót. Onnantól fogva általában visszafordíthatatlan károkat okoz, amiket már nem lehet kijavítani. Pedig a zárszerelés költségkímélőbb, és gyorsabb eljárás is lenne…

 

Ezt tedd, ha nem nyílik az öt ponton záródó ajtód!

 

A fentiekből okulva a legjobb tehát, ha azonnal szakembert hívsz a helyszínre. Tárcsázz minket és azonnal indulunk hozzád. Felmérjük a helyzetet, megállapítjuk a probléma forrását és orvosoljuk a bajt. Ne aggódj, nem hagyunk ott addig, amíg meg nem bizonyosodtunk arról, hogy újra teljes biztonsággal használhatod a bejárati ajtódat! A javítás után is ugyanolyan biztonságot nyújt majd a nyílászáró, mint amikor először beszerelték.

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Elérhetőségem: +36 20 575 15 95

 

 

 

Hívj most! 06 20 575 15 95

Hívj fel!